Studiekeuze   Studievoorlichting

Studievoorlichting

Krijg een goede indruk van onze opleidingen en maak een verstandige studiekeuze!

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt academische opleidingen aan binnen een internationaal georiënteerde omgeving. De opleidingen staan bekend om hun gedegen kwaliteit en uitstekende beroepsperspectieven.

Maak kennis met de Erasmus Universiteit en de verschillende opleidingen, met behulp van brochures, het bijwonen van voorlichtingsevenementen en het bekijken online video's!

Brochures opleidingen Erasmus Universiteit Rotterdam

Brochures opleidingen Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt per opleidingsniveau één of meerdere brochures aan met algemene informatie, inclusief een overzicht van alle opleidingen die worden aangeboden. Daarnaast is er voor iedere specifieke opleiding meestal een aparte brochure beschikbaar.

 

Vraag de brochures van de opleidingen van de Erasmus Universiteit Rotterdam aan

Erasmus Open Dagen en voorlichtingsevenementen

Erasmus Open Dagen en voorlichtingsevenementen

De Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert verschillende voorlichtingsactiviteiten voor Bachelor- Master- en Deeltijdonderwijs.

 

Bekijk de open dagen en voorlichtingsevenementen van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Video's over de Erasmus Universiteit Rotterdam

Video's over de Erasmus Universiteit

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je diverse opleidingen binnen een internationaal georiënteerde universiteit. Gedegen academische opleidingen met uitstekende beroepsperspectieven. Maak dus kennis met de Erasmus Universiteit middels verschillende video's!

 

Bekijk video's over de Erasmus Universiteit Rotterdam