Bacheloropleidingen
Kies de studie die bij je past!

Bacheloropleidingen

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je interessante bacheloropleidingen. Excellente studenten kunnen daarnaast verrijkende honoursprogramma's volgen. Na de bachelor kun je doorstromen naar één van onze uitstekende masteropleidingen. Volg een studie van hoge kwaliteit met uitstekende carrièreperspectieven op een internationale campus. Maak kennis met de Erasmus Universiteit bij één van onze voorlichtingsactiviteiten en kom ook studeren in Rotterdam!

Crystalina over het studentenleven en een Double Degree

Lees meer
Kies de juiste studie
Maak kennis met de Erasmus Universiteit Rotterdam en de verschillende bacheloropleidingen. Vraag een brochure aan, kom naar een voorlichtingsevenement of loop een dagje mee. Kies zo de studie die het beste bij je past.
Studievoorlichting
Toelating
Voor sommige bacheloropleidingen zijn bepaalde vakken vereist, of een bepaald kennisniveau. Internationale opleidingen stellen eisen aan je niveau van de Engelse taal. Kijk hier voor de toelatingseisen per opleiding.
Toelating
Schrijf je in!
Heb je je keuze gemaakt en voldoe je aan de toelatingseisen van de opleiding? Meld je dan op tijd aan voor de bacheloropleiding van jouw keuze. Je leest hier meer over hoe je dat doet en waar je op moet letten.
Inschrijven
Voor ambitieuze studenten
De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt ambitieuze en talentvolle studenten de unieke kans om op een aantrekkelijke manier kennis te maken met boeiende, actuele thema’s. Zoek je verdieping? Kies dan voor Honours onderwijs.
Erasmus Honours Academy