Bacheloropleidingen

Bacheloropleidingen en studiekeuze

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je interessante bacheloropleidingen. Excellente studenten kunnen daarnaast verrijkende honours programma's volgen. Na de bachelor kun je doorstromen naar één van onze uitstekende masteropleidingen. Volg een studie van hoge kwaliteit met uitstekende carrièreperspectieven op een internationale campus. Maak kennis met de Erasmus Universiteit bij één van onze voorlichtingsactiviteiten en kom ook studeren in Rotterdam!

Bachelor Open Dag

16 februari: Bachelor Open Dag

Stel al je vragen over onze opleidingen

Kom langs!

Bezoek een voorlichting van jouw opleiding

Bekijk kalender

Toelating en aanmelding

Meer informatie
Kies de juiste studie
Maak kennis met Erasmus University Rotterdam en de verschillende bacheloropleidingen via diverse vormen van studievoorlichting, zoals: brochures of het bijwonen van voorlichtingsevenementen. Kies de studie die het beste bij je past.
Studievoorlichting bacheloropleidingen
Toelating
Voor sommige bacheloropleidingen zijn bepaalde vakken vereist, of een bepaald kennisniveau. Internationale opleidingen stellen eisen aan je niveau van de Engelse taal. Kijk hier voor de toelatingseisen per opleiding.
Toelating bacheloropleidingen
Schrijf je in!
Heb je je keuze gemaakt en voldoe je aan de toelatingseisen van de opleiding? Meld je dan op tijd aan voor de bacheloropleiding van jouw keuze. Je leest hier meer over hoe je dat doet en waar je op moet letten.
Inschrijven bacheloropleiding
Programma voor ambitieuze studenten
De Erasmus Universiteit biedt ambitieuze en talentvolle studenten de unieke kans op een aantrekkelijke manier kennis te maken met boeiende, actuele thema’s.
Honours Academy