De codes achter werkgeluk in organisaties

Hoe tevreden en gelukkig zijn de medewerkers in uw organisatie en hoe kan dit worden verbeterd? De betrokkenheid van medewerkers wereldwijd is teleurstellend laag, de levensduur van organisaties neemt schrikbarend snel af, volgende generaties zitten op een hele andere manier in de wedstrijd, en het wordt voor organisaties steeds moeilijker om het beste talent te vinden, te binden en te boeien. Het is dus tijd om op zoek te gaan naar de codes achter gelukkige medewerkers, duurzame groei en rendement. Werkgeluk is dé katalysator voor duurzame groei en rendement. Met het Codekrakers Project willen we de codes kraken achter gelukkige mensen en winst in verschillende organisaties; variërend van internationale private bedrijven tot publieke instellingen zoals ziekenhuizen.

Hoe doen wij dat?

In een alliantie van 8 verschillende partijen binnen de Nederlandse dienstverlening of zorg gaan we voor een periode van drie jaar aan de slag om meer te weten en te leren over de belangrijkste voorspellers van werkgeluk in deze organisaties. Samen met EHERO ontwerpen de organisaties experimenten, waarna een onderzoeker van EHERO onderzoekt wat werkt voor welk type medewerker, en onder welke omstandigheden. Periodiek vindt overleg plaats tussen alle organisaties die van deze alliantie deel uit maken om de opgedane kennis en ervaringen uit te wisselen en te verrijken. Met als doel om de alliantiepartijen vooral duurzaam te helpen groeien in hun werkvermogen, werkplezier en medewerkerretentie.

Wil jij meer weten over dit project of ook de codes achter werkgeluk in jouw organisatie kraken? Vraag dan hieronder de brochure aan, of informeer direct naar de mogelijkheden bij Erik Bemelmans.

Compare @count study programme

  • @title

    • Duration: @duration
Compare study programmes