Studeer Sociologie

Vebreed je horizon met Sociologie in Rotterdam

Arbeid, Organisatie en Management

In deze specialisatie leer je hedendaagse vraagstukken rondom arbeid en organisaties te analyseren vanuit sociologische perspectieven. De master richt zich op maatschappelijk relevante vraagstukken.

Engaging Public Issues

Als je wilt weten hoe algoritmes racistisch kunnen zijn, hoe je smartphone een politiek object is, of hoe klimaatverandering steeds meer mensen raakt, dan is dit het juiste masterprogramma voor jou!

Governance of Migration and Diversity - Sociology

Waarom migreren mensen? Waarom lukt integratie soms wel en soms niet? In dit programma staan sociologische theorieën en onderzoek over internationale migratie centraal.

Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid

In de masterspecialisatie Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid leer je kansen en complexe problemen van grote steden te analyseren, met de dynamische metropolis Rotterdam als werkveld.

Organisational Dynamics in the Digital Society

Wil je weten hoe digitale technologieën vormgeven aan hoe we werken, organiseren en besturen? Dan is deze multidisciplinaire master voor jou!

Politics and Society

De verhouding tussen politiek en samenleving is drastisch veranderd. In dit masterprogramma staan de oorzaken en gevolgen van deze verandering centraal. 

Social Inequalities

Waarom verschillen levensuitkomsten naar sociale afkomst? Dit mastertrack biedt inzicht in de oorzaken en gevolgen van sociale ongelijkheid, en werpt licht op de rol van sociaal beleid.  

Niet direct toelaatbaar?

Doe een pre-master aan de Erasmus Universiteit!

Klik hier voor het aanbod