Snel en veilig via iDeal uw cursusgeld betalen
Tikkie werkt samen met alle Nederlandse banken

Uw Hovo-cursus betalen via Tikkie

Binnenkort start Hovo een proef met het betalen van uw cursusgeld via Tikkie. U ontvangt via SMS een link met een betaalverzoek op uw mobiele telefoon. 

Binnenkort start Hovo een proef met het betalen van uw cursusgeld via Tikkie. U ontvangt via SMS een link met een betaalverzoek op uw mobiele telefoon. Klik op de link en u kunt snel en veilig via de app van uw eigen bank met iDeal betalen. Tikkie werkt met alle Nederlandse banken.

Hovo Rotterdam wil het betalen makkelijker gaan maken. Geen lastige facturen meer die kwijt kunnen raken, maar een eenvoudige betaallink via Tikkie, waarmee u direct en veilig uw cursusgeld kunt betalen.

Voor particulieren en organisaties

Tikkie is een initiatief van ABN AMRO. Sinds de introductie in 2016 heeft Tikkie inmiddels 4,3 miljoen gebruikers. En niet alleen particulieren. Ook steeds meer organisaties maken gebruik van Tikkie om te factureren. Bijvoorbeeld de Rijksuniversiteit Groningen, KLM en Transavia.

Veilig betalen via iDeal

Tikkie werkt heel simpel. U ontvangt op uw mobiel een link met een betaalverzoek van Hovo Rotterdam. Hierin staat omschreven om welke cursus het gaat, het bedrag dat u moet betalen en natuurlijk een factuurnummer. Als u op de link klikt, gaat u vanzelf naar de app van uw eigen bank. Vervolgens betaalt u via iDeal.

Mobiel

Om met Tikkie te kunnen betalen hebben we uw mobiele telefoonnummer nodig. Voorwaarde is ook dat u een smartphone heeft. De link met het betaalverzoek kan echter ook via e-mail verstuurd worden. Ook dan kunt u klikken en veilig online via iDeal betalen.

Meer informatie

Meer informatie over Tikkie vindt u op https://tikkie.me/ Wij houden u uiteraard op de hoogte wanneer we Tikkie actief gaan inzetten als betaalmiddel.