Voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen en verdiepen
Nu online en vanaf 21 november ook als papieren gids beschikbaar

Voorjaarsprogramma 2020 Hovo Rotterdam nu online

Het voorjaarsprogramma 2020 staat online! U kunt zich nu inschrijven. De papieren studiegids valt rond 21 november op de deurmat. Nu al downloaden is natuurlijk ook mogelijk.

In tegenstelling tot andere jaren brengt Hovo Rotterdam- Academie voor een Leven Lang Leren -  niet een, maar verschillende studiegidsen uit per seizoen: najaar, voorjaar en het summer lab. Reden is dat we zo meer flexibel zijn om een interessant en breed aanbod voor u te creëren.

Voorheen moest Hovo Rotterdam het complete programma al in juni rond hebben. Door het jaar qua programma in tweeën te knippen, kunnen we makkelijker aansluiten bij de actualiteit en zo een boeiend aanbod voor u samenstellen.

Het voorjaarsprogramma 2020 staat nu online, u kunt zich inschrijven. De papier gids wordt gedrukt en valt rond 21 november bij u in de bus. Wilt u de gids ook thuis ontvangen, dan kunt u de gids hier gemakkelijk aanvragen: www.eur.nl/hovo-rotterdam/studiegids  Als u in het reeds cursist bent geweest en hebt aangegeven dat u de gids thuis wenst te ontvangen, hoeft u verder niets te doen.

U kunt de studiegids natuurlijk ook gewoon downloaden.