Campus Woudestein
Bereikbaarheid, parkeren en toegankelijkheid

Campus Woudestein

Programma's Hovo Rotterdam in het Van der Goot-gebouw

Al onze programma's zijn in het Van der Goot-gebouw. Waar vindt u ons? Kijk hier op de plattegrond van de EUR.

Met de auto

Neem vanaf de A-16 (vanaf beide richtingen) de afslag ‘Centrum’ (afrit nummer 25). Volg de borden ‘Erasmus Universiteit’. Ga op de Abram van Rijckevorselweg bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Burgemeester Oudlaan), daarna de eerste weg rechtsaf en volg het bord Parking Plaza (betaald parkeren). Vanuit de Parking loopt u naar de Erasmus Building (A-gebouw).

Met openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal Station

• Tram 21 richting De Esch. Uitstappen halte Woudestein
  • Tram 7 richting Woudestein / Burg. Oudlaan. Uitstappen één na laatste halte Groene Wetering
  • Metro richting Spijkenisse / Slinge. Op station Beurs overstappen op metro richting De Terp,Nesselande of Binnenhof. Uitstappen halte Kralingse Zoom

Vanaf Rotterdam Alexander

• Metro richting Schiedam Centrum / Spijkenisse. Uitstappen halte Kralingse Zoom

Parkeren met de auto

Voor bezoekers geldt voor het hele Woudestein-terrein betaald parkeren. Het tarief bedraagt € 0,50 per 20 minuten met een maximum van € 10,- per dag. De eerste 20 minuten zijn gratis. Als Hovo-deelnemer kunt u via deze pagina of bij het Hovo-bureau dagkaarten bestellen. Deze zijn € 4,50 per kaart, exclusief eenmalig € 5,- administratiekosten.

Meer informatie over waar u kunt parkeren op de campus, vindt u hier.

Voorzieningen gehandicapten en slechthorenden

• De gebouwen en collegezalen zijn toegankelijk voor personen die minder goed ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel.
  • Hovo-deelnemers die in het bezit zijn van een geldige parkeerpas van de EUR kunnen gebruik maken van de gereserveerde parkeerplaatsen. Met een geldige gehandicaptenparkeerkaart van uw gemeente kunt u via het Hovo-bureau een parkeerpas aanvragen om te kunnen parkeren op het terrein.
  • Slechthorenden wordt aangeraden zoveel mogelijk op de eerste rijen plaats te nemen of een eigen geluidsversterkend systeem mee te nemen (informeer naar de mogelijkheden bij een gehoortoestellenwinkel).
  • In de collegezalen in het Van der Goot-gebouw is momenteel geen ringleiding aanwezig. In de Oxfordzaal (opening Academisch Hovo-jaar) wordt gestreefd om om korte termijn ringleiding aan te leggen.
  • In de collegezalen met een capaciteit van 140 personen of meer is standaard geluidsversterking aanwezig, in de kleinere zalen niet.

Eigendommen

U kunt Hovo, i.c. de Erasmus Universiteit Rotterdam, niet aansprakelijk worden stellen voor vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door Hovo Rotterdam georganiseerde activiteiten.