Eerste hulp bij studiekeuze

Wie zijn wij?

Heeft u vragen over uw programma, of de locatie? Of wilt u hulp bij het maken van een keuze? Op deze pagina vindt u de medewerkers van het Hovo bureau en hun contactgegevens.

Ad Hofstede
    Directeur Erasmus Academie

Ad heeft de leiding over heel Erasmus Academie. Heeft u vragen over Hovo Rotterdam? Of wilt u eens van gedachten wisselen over Hovo Rotterdam? Neemt u gerust contact op.

Wendy Jansen
    Programmamanager Hovo

Wendy stelt het cursusaanbod van Hovo Rotterdam samen en zorgt ervoor dat de informatie snel en juist bij u terecht komt. Heeft u vragen over ons aanbod? Of een tip? Wij horen het graag.

Klara Jindrova
    Programmacoördinator Hovo

Klara houdt zich bezig met de dagelijkse uitvoering van uw programma's. Zij zorgt voor de opstart van de programma's, werft en instrueert de begeleiders en is het aanspreekpunt voor onze cursisten en docenten. Heeft u vragen over uw locatie, inschrijving of heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een programma? Neemt u dan contact met haar op.

• Yvonne Benjamins - Programmacoördinator Hovo Rotterdam

Yvonne Benjamins-van den Broek
    Programmacoördinator Hovo

Yvonne zorgt voor de financiële administratie van Hovo Rotterdam. Bij haar kunt u terecht met vragen over uw factuur en betalingen.
    Daarnaast zorgt zij voor de uitvoering van Hovo-evenementen, zaalplanning en het Weblokaal. Heeft u vragen over onze digitale leeromgeving Weblokaal? Neem dan contact op met Yvonne.

Nawal Ahimi
    Programmacoördinator Hovo

Nawal is de programmacoördinator van Hovo Rotterdam. Zij ondersteunt het bureau in de uitvoering van uw cursus, maar ook de programmamanger in het samenstellen van het aanbod. Heeft u vragen aan Hovo of studieadvies nodig? Neemt u contact op met Nawal.

Sibel Kondu
    Studentassistent Hovo

Sibel is studentassistent bij Hovo; zij is masterstudent Pyschologie op de EUR en werkt anderhalve dag bij Hovo. Zij ondersteunt het bureau in de uitvoering van uw cursus en zorgt voor een soepel verloop van de dagelijkse gang van zaken. Heeft u hulp nodig tijdens de cursus of wilt u informatie over uw cursus? Neemt u contact op met Sibel.

Dave van Rutten
    Administrateur

Dave zorgt voor de betalingen, ook aan onze docenten. Heeft u een vraag over uw declaratie of factuur? Klik hier voor de meestgestelde vragen over uw declaraties of facturen aan ons!

Eleni Koulouki
    Bureaucoördinator Bedrijfsvoering

Eleni is verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering binnen Erasmus Academie en de schakel tussen ons en de EUR. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hoe wij omgaan met uw gegevens en uw privacy (de uitvoering van de AVG-wet), of over onze samenwerking met de EUR? Neem dan contact op met haar.