Eerste hulp bij studiekeuze

Wie zijn wij?

Vacature Student-assistent Hovo Rotterdam (16 u. p.w.)

Wij zoeken een student-assistent om ons te ondersteunen in een vlekkeloze uitvoering van ons programma. Hovo Rotterdam, de Academie voor een leven lang leren, biedt jaarlijks 140 cursussen aan voor volwassenen die zich willen verdiepen in academische innovatie, nieuwe denkkaders eigen maken en zichzelf durven uit te dagen. Hovo Rotterdam heeft jaarlijks 1700 cursisten en 3000 inschrijvingen.

Hovo Rotterdam is onderdeel van Erasmus Academie, het instituut voor postacademisch onderwijs van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Waarom vinden wij ons werk belangrijk? Het antwoord vind je hier. Erasmus Academie is een hecht team van 20 medewerkers. Wil je weten wie wij zijn? Kijk dan hier.

Het team waarbinnen jij gaat werken bestaat uit twee programma coördinatoren die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van alle cursussen, en een programmamanager die het volledige aanbod ontwikkelt en in de markt zet. Je ondersteunt dit team in de dagelijkse uitvoering en coördinatie van de cursussen.

Eisen:

• Je bent 16 uur per week beschikbaar, in ieder geval tot december 2019. Werktijden in overleg.
  • Je start per 18 maart 2019 (of eerder).
  • Je bent in studiefase bachelor 3 of je master.
  • Salaris: Vanaf schaal 5, trede 3, afhankelijk van je studiefase. Vastgelegd in het cao.

Hieronder kun je de vacature downloaden!

Heeft u vragen over uw programma, of de locatie? Of wilt u hulp bij het maken van een keuze? Op deze pagina vindt u de medewerkers van het Hovo bureau en hun contactgegevens.

Ad Hofstede
    Directeur Erasmus Academie

Ad heeft de leiding over heel Erasmus Academie. Heeft u vragen over Hovo Rotterdam? Of wilt u eens van gedachten wisselen over Hovo Rotterdam? Neemt u gerust contact op.

Wendy Jansen
    Programmamanager Hovo

Wendy stelt het cursusaanbod van Hovo Rotterdam samen en zorgt ervoor dat de informatie snel en juist bij u terecht komt. Heeft u vragen over ons aanbod? Of een tip? Wij horen het graag.

Klara Jindrova
    Programmacoördinator Hovo

Klara houdt zich bezig met de dagelijkse uitvoering van uw programma's. Zij zorgt voor de opstart van de programma's, werft en instrueert de begeleiders en is het aanspreekpunt voor onze cursisten en docenten. Heeft u vragen over uw locatie, inschrijving of heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een programma? Neemt u dan contact met haar op.

• Yvonne Benjamins - Programmacoördinator Hovo Rotterdam

Yvonne Benjamins-van den Broek
    Programmacoördinator Hovo

Yvonne zorgt voor de financiële administratie van Hovo Rotterdam. Bij haar kunt u terecht met vragen over uw factuur en betalingen.
    Daarnaast zorgt zij voor de uitvoering van Hovo-evenementen, zaalplanning en het Weblokaal. Heeft u vragen over onze digitale leeromgeving Weblokaal? Neem dan contact op met Yvonne.

Nawal Ahimi
    Programmacoördinator Hovo

Nawal is de programmacoördinator van Hovo Rotterdam. Zij ondersteunt het bureau in de uitvoering van uw cursus, maar ook de programmamanger in het samenstellen van het aanbod. Heeft u vragen aan Hovo of studieadvies nodig? Neemt u contact op met Nawal.

Dave van Rutten
    Administrateur

Dave zorgt voor de betalingen, ook aan onze docenten. Heeft u een vraag over uw declaratie of factuur? Klik hier voor de meestgestelde vragen over uw declaraties of facturen aan ons!

Eleni Koulouki
    Bureaucoördinator Bedrijfsvoering

Eleni is verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering binnen Erasmus Academie en de schakel tussen ons en de EUR. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hoe wij omgaan met uw gegevens en uw privacy (de uitvoering van de AVG-wet), of over onze samenwerking met de EUR? Neem dan contact op met haar.