Ontmoet de mensen achter het Hovo-onderwijs
Heeft u een vraag of een suggestie? Hier vindt u onze contactgegevens

Het team van Hovo Rotterdam

Onze missie is dat iedereen de kans krijgt om door te leren. Daarom maken wij voor u al meer dan 30 jaar academisch onderwijs toegankelijk.

Leren gaat niet perse over het verhogen van productiviteit of efficiency; een leven lang leren zorgt voor een toegerust brein en een kritische blik op de wereld. Uit onderzoek blijkt dat de mate waarin onze hersenen mentaal complexe taken aankunnen, toeneemt naarmate we ouder worden. Leren is dus geen activiteit voorbehouden aan jongeren. Juist de volwassen leerling heeft de capaciteit om steeds complexere denkprocessen aan te gaan.

Hovo Rotterdam heeft zich als doel gesteld om het vooroordeel dat leren een jongerenactiviteit is, te doorbreken, en leren mogelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Wij zijn onderdeel van de academische gemeenschap van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Wie maken uw onderwijs mogelijk? Het Hovo-team is een bevlogen, divers en kundig team.

Ons team bestaat uit de directeur, opleidingsmanager, opleidings- en bureau coördinatoren, student-assistenten, een marketingmedewerker, en een financieel administrateur. Samen maken wij elk jaar voor u drie programma's in het voorjaar, de zomer en het najaar. Voor ons is het belangrijk om te horen wat u van ons werk vindt, en wat u nog mist. Daarom vindt u hieronder onze namen, mailadressen en telefoonnummers. We komen graag in contact met u over hoe wij onze programma's beter maken.

Ad Hofstede
    Directeur Erasmus Academie

Ad heeft de leiding over heel Erasmus Academie. Heeft u vragen over Hovo Rotterdam? Of wilt u eens van gedachten wisselen over Hovo Rotterdam? Neemt u gerust contact op.

Wendy Jansen
    Programmamanager Hovo

Wendy stelt het cursusaanbod van Hovo Rotterdam samen en zorgt ervoor dat de informatie snel en juist bij u terecht komt. Heeft u vragen over ons aanbod? Of een tip? Wij horen het graag.

Klara Jindrova
    Programmacoördinator Hovo

Klara houdt zich bezig met de dagelijkse uitvoering van uw programma's. Zij zorgt voor de opstart van de programma's, werft en instrueert de begeleiders en is het aanspreekpunt voor onze cursisten en docenten. Heeft u vragen over uw locatie, inschrijving of heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een programma? Neemt u dan contact met haar op.

• Yvonne Benjamins - Programmacoördinator Hovo Rotterdam

Yvonne Benjamins-van den Broek
    Programmacoördinator Hovo

Yvonne zorgt voor de financiële administratie van Hovo Rotterdam. Bij haar kunt u terecht met vragen over uw factuur en betalingen.
    Daarnaast zorgt zij voor de uitvoering van Hovo-evenementen, zaalplanning en het Weblokaal. Heeft u vragen over onze digitale leeromgeving Weblokaal? Neem dan contact op met Yvonne.

Daan Metz
    Studentassistent Hovo

Daan is de studentassistent van Hovo Rotterdam. Hij ondersteunt het bureau in de uitvoering van uw cursus. Heeft u vragen aan Hovo of studieadvies nodig? Neemt u contact op met Daan.

Contactgegevens:

• U bent welkom in kamer M6-19 of M6-20 (Van der Goot-gebouw)
    • Email: metz@erasmusacademie.nl
    • Telefoon: +31 10 408 2465

Dave van Rutten
    Administrateur

Dave zorgt voor de betalingen, ook aan onze docenten. Heeft u een vraag over uw declaratie of factuur? Klik hier voor de meestgestelde vragen over uw declaraties of facturen aan ons!

Eleni Koulouki
    Bureaucoördinator Bedrijfsvoering

Eleni is verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering binnen Erasmus Academie en de schakel tussen ons en de EUR. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hoe wij omgaan met uw gegevens en uw privacy (de uitvoering van de AVG-wet), of over onze samenwerking met de EUR? Neem dan contact op met haar.