Neem contact met ons op
Eerste hulp bij studiekeuze

Wie zijn wij?

Heeft u vragen over uw programma, of de locatie? Of wilt u hulp bij het maken van een keuze? Op deze pagina vindt u de medewerkers van het Hovo bureau en hun contactgegevens.

 • Ad Hofstede - Directeur Erasmus Academie

  Ad Hofstede
  Directeur Erasmus Academie

  Ad heeft de leiding over heel Erasmus Academie. Heeft u vragen over Hovo Rotterdam? Of wilt u eens van gedachten wisselen over Hovo Rotterdam? Neemt u gerust contact op.

  Contactgegevens:

 • Wendy Jansen - Programmamanager Hovo Rotterdam

  Wendy Jansen
  Programmamanager Hovo

  Wendy stelt het cursusaanbod van Hovo Rotterdam samen en zorgt ervoor dat de informatie snel en juist bij u terecht komt. Heeft u vragen over ons aanbod? Of een tip? Wij horen het graag. 

  Contactgegevens:

 • Klara Jindrova - Programmacoördinator Hovo Rotterdam

  Klara Jindrova
  Programmacoördinator Hovo

  Klara houdt zich bezig met de dagelijkse uitvoering van uw programma's. Zij zorgt voor de opstart van de programma's, werft en instrueert de begeleiders en is het aanspreekpunt voor onze cursisten en docenten. Heeft u vragen over uw locatie, inschrijving of heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een programma? Neemt u dan contact met haar op.

  Contactgegevens:

 • Yvonne Benjamins - Programmacoördinator Hovo Rotterdam

  Yvonne Benjamins-van den Broek
  Programmacoördinator Hovo


  Yvonne zorgt voor de financiële administratie van Hovo Rotterdam. Bij haar kunt u terecht met vragen over uw factuur en betalingen.
  Daarnaast zorgt zij voor de uitvoering van Hovo-evenementen, zaalplanning en het Weblokaal. Heeft u vragen over onze digitale leeromgeving Weblokaal? Neem dan contact op met Yvonne.

  Contactgegevens:

 • Daan Metz- studentassistent Hovo Rotterdam

  Daan Metz
  Studentassistent Hovo

  Daan is de studentassistent van Hovo Rotterdam. Hij ondersteunt het bureau in de uitvoering van uw cursus. Heeft u vragen aan Hovo of studieadvies nodig? Neemt u contact op met Daan.

  Contactgegevens:

  • U bent welkom in kamer M6-19 of M6-20 (Van der Goot-gebouw)
  • Email: metz@erasmusacademie.nl
  • Telefoon: +31 10 408 2465
 • Dave van Rutten - Administrateur Erasmus Academie

  Dave van Rutten
  Administrateur

  Dave zorgt voor de betalingen, ook aan onze docenten. Heeft u een vraag over uw declaratie of factuur? Klik hier voor de meestgestelde vragen over uw declaraties of facturen aan ons!
   

  Contactgegevens:

 • Eleni Koulouki - Bureaucoördinator Erasmus Academie

  Eleni Koulouki
  Bureaucoördinator Bedrijfsvoering

  Eleni is verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering binnen Erasmus Academie en de schakel tussen ons en de EUR. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hoe wij omgaan met uw gegevens en uw privacy (de uitvoering van de AVG-wet), of over onze samenwerking met de EUR? Neem dan contact op met haar.


  Contactgegevens: