Ontmoet de mensen achter het Hovo-onderwijs
Heeft u een vraag of een suggestie? Hier vindt u onze contactgegevens

Het team van Hovo Rotterdam

Onze missie is dat iedereen de kans krijgt om door te leren. Daarom maken wij voor u al meer dan 30 jaar academisch onderwijs toegankelijk. 

Leren gaat niet perse over het verhogen van productiviteit of efficiency; een leven lang leren zorgt voor een toegerust brein en een kritische blik op de wereld. Uit onderzoek blijkt dat de mate waarin onze hersenen mentaal complexe taken aankunnen, toeneemt naarmate we ouder worden. Leren is dus geen activiteit voorbehouden aan jongeren. Juist de volwassen leerling heeft de capaciteit om steeds complexere denkprocessen aan te gaan.

Hovo Rotterdam heeft zich als doel gesteld om het vooroordeel dat leren een jongerenactiviteit is, te doorbreken, en leren mogelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Wij zijn onderdeel van de academische gemeenschap van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Wie maken uw onderwijs mogelijk? Het Hovo-team is een bevlogen, divers en kundig team.

Ons team bestaat uit de directeur, opleidingsmanager, opleidings- en bureau coördinatoren, student-assistenten, een marketingmedewerker, en een financieel administrateur. Samen maken wij elk jaar voor u drie programma's in het voorjaar, de zomer en het najaar. Voor ons is het belangrijk om te horen wat u van ons werk vindt, en wat u nog mist. Daarom vindt u hieronder onze namen, mailadressen en telefoonnummers. We komen graag in contact met u over hoe wij onze programma's beter maken. 

 • Ad Hofstede - Directeur Erasmus Academie

  Ad Hofstede
  Directeur Erasmus Academie

  Ad heeft de leiding over heel Erasmus Academie. Heeft u vragen over Hovo Rotterdam? Of wilt u eens van gedachten wisselen over Hovo Rotterdam? Neemt u gerust contact op.

  Contactgegevens:

 • Wendy Jansen - Programmamanager Hovo Rotterdam

  Wendy Jansen
  Programmamanager Hovo

  Wendy stelt het cursusaanbod van Hovo Rotterdam samen en zorgt ervoor dat de informatie snel en juist bij u terecht komt. Heeft u vragen over ons aanbod? Of een tip? Wij horen het graag. 

  Contactgegevens:

 • Klara Jindrova - Programmacoördinator Hovo Rotterdam

  Klara Jindrova
  Programmacoördinator Hovo

  Klara houdt zich bezig met de dagelijkse uitvoering van uw programma's. Zij zorgt voor de opstart van de programma's, werft en instrueert de begeleiders en is het aanspreekpunt voor onze cursisten en docenten. Heeft u vragen over uw locatie, inschrijving of heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een programma? Neemt u dan contact met haar op.

  Contactgegevens:

 • Yvonne Benjamins - Programmacoördinator Hovo Rotterdam

  Yvonne Benjamins-van den Broek
  Programmacoördinator Hovo

  Yvonne zorgt voor de financiële administratie van Hovo Rotterdam. Bij haar kunt u terecht met vragen over uw factuur en betalingen.
  Daarnaast zorgt zij voor de uitvoering van Hovo-evenementen, zaalplanning en 'Mijn ErasmusAcademie'. Heeft u vragen over onze digitale cursistenportaal ? Neem dan contact op met Yvonne.

  Contactgegevens:

 • Milou Terpstra MA(Ed)
  Programmacoördinator Hovo

  Milou ondersteunt Wendy in de samenstelling van het cursusaanbod en coördineert het Summer Lab 2020. Milou vervangt Wendy als Programmamanager vanaf 11 mei 2020 in verband met Wendy's zwangerschapsverlof.

  Contactgegevens:

  • U bent welkom in kamer M6-20 (Van der Goot-gebouw)
  • Email: terpstra@erasmusacademie.nl
  • Telefoon: +31 10 4082465
 • Daan Metz- studentassistent Hovo

  Daan Metz
  Studentassistent Hovo

  Daan is de studentassistent van Hovo Rotterdam. Hij ondersteunt het bureau in de uitvoering van uw cursus. Heeft u vragen aan Hovo of studieadvies nodig? Neemt u contact op met Daan.

  Contactgegevens:

  • U bent welkom in kamer M6-19 of M6-20 (Van der Goot-gebouw)
  • Email: metz@erasmusacademie.nl
  • Telefoon: +31 10 408 2465
 • Dave van Rutten - Administrateur Erasmus Academie

  Dave van Rutten
  Administrateur

  Dave zorgt voor de betalingen, ook aan onze docenten. Heeft u een vraag over uw declaratie of factuur? Klik hier voor de meestgestelde vragen over uw declaraties of facturen aan ons!
   

  Contactgegevens:

 • Eleni Koulouki - Bureaucoördinator Erasmus Academie

  Eleni Koulouki
  Bureaucoördinator Bedrijfsvoering

  Eleni is verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering binnen Erasmus Academie en de schakel tussen ons en de EUR. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hoe wij omgaan met uw gegevens en uw privacy (de uitvoering van de AVG-wet), of over onze samenwerking met de EUR? Neem dan contact op met haar.


  Contactgegevens: