Contactgegevens

Het team dat binnen Erasmus Academie cursussen organiseert bestaat uit:

  • Wendy Jansen (programmamanager)
  • Yvonne Benjamins (coördinator)
  • Klara Jindrova (coördinator)
  • Daan Metz (coördinator)

Samen ontwikkelen en organiseren zij het cursusprogramma. Heb je vragen? Hieronder staan de contactgegevens. Je kunt ook contact opnemen indien je met ons van gedachten wilt wisselen over de inhoud van de cursussen of over ideeën voor nieuwe cursussen. We komen graag met je in contact over hoe wij onze programma's beter maken. 

Leven Lang Leren

De missie van Erasmus Academie voor een Leven Lang Leren is om maatschappelijke impact te creëren met onderwijs dat een brug is tussen wetenschap, werkpraktijk en samenleving. Als maatschappelijk georiënteerde onderneming hebben wij daarnaast de doelstelling om ons onderwijs divers en inclusief te maken. Met name onze cursussen moeten toegankelijk zijn voor een zo breed mogelijke groep mensen. Daarom geldt voor de meeste cursussen dat een vooropleiding niet vereist is. Er is evenmin een leeftijdsgrens, iedereen is welkom die nieuwsgierig is en zin heeft om iets nieuws te leren.

Alleen per mail bereikbaar

De medewerkers van Erasmus Academie werken vanwege de coronamaatregelen vanuit huis. Heb je een vraag, kijk dan eerst of het antwoord te vinden is op de pagina 'Veelgestelde vragen'. Staat je vraag er niet bij? Je kan ons per mail bereiken via cursussen@erasmusacademie.nl.

Contact

E-mailadres
cursussen@erasmusacademie.nl
Room
M6-19
Ruimte
Van der Goot
Adres
Postbus 1738
3000 DR
Rotterdam