Psychologie

Wil je de mens beter leren kennen en vraag je je af wat we werkelijk denken? Wil je weten waarom we doen wat we doen? Kies dan de beste bacheloropleiding Psychologie volgens studenten, aan de EUR.

Je maakt kennis met onderwerpen als ons geheugen, omgaan met taal, de psychologie van verslaving, de motivatie en burn-out van medewerkers in organisaties, psychologische tests, angst en relaties. In groepen van maximaal 12 studenten los je psychologische vraagstukken op. De opleiding is toepassingsgericht. Je maakt kennis met de psychologische praktijk in het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Een solide basis voor een toekomst als onderzoeker of hulpverlener.

 

Keuzegids Universiteiten 2015 heeft Psychologie aan de EUR de titel 'top-opleiding' gegeven. De opleiding is de afgelopen 12 jaar ook door Elsevier verkozen tot de beste Psychologie opleiding van Nederland.

 

Psychologie in Rotterdam slaagt erin om topkwaliteit te bieden door  kleinschalig en intensief onderwijs. De opleiding scoort hoog op de inhoud, het percentage studenten dat binnen 4 jaar hun diploma behaalt, de docenten, wetenschappelijke vorming, praktijkgerichtheid, studie intensiteit en informatieverstrekking.