Welkom in de wereld van Psychologie

Wil je de mens beter leren kennen en vraag je je af wat we werkelijk denken? Wil je weten waarom we doen wat we doen? Kies dan de top-opleiding Psychologie volgens bachelorstudenten, aan de EUR.

Je maakt kennis met onderwerpen als ons geheugen, omgaan met taal, de psychologie van verslaving, de motivatie en burn-out van medewerkers in organisaties, psychologische tests, angst en relaties. In groepen van maximaal 12 studenten los je psychologische vraagstukken op. De opleiding is toepassingsgericht. Je maakt kennis met de psychologische praktijk in het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Een solide basis voor een toekomst als onderzoeker of hulpverlener.

De opleiding is de afgelopen 12 jaar door Elsevier verkozen tot de beste Psychologie opleiding van Nederland. Psychologie in Rotterdam slaagt erin om topkwaliteit te bieden door  kleinschalig en intensief onderwijs. De opleiding scoort hoog op de inhoud, het percentage studenten dat binnen 4 jaar hun diploma behaalt, de docenten, wetenschappelijke vorming, praktijkgerichtheid, studie intensiteit en informatieverstrekking. 

 

 


Erasmus Education Research kennisnetwerk gelanceerd


01 juni 2016
 - Het interdisciplinaire instituut Erasmus Education Research (EER) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), heeft in mei 2016 de website www.erasmuseducationresearch.com gelanceerd. 
 

> Lees verder

 

 

 

Secretaresses gezocht voor onderzoek naar emotionele vaardigheden

 

29 april 2016 - Hoe kun je emotionele vaardigheden het beste meten? Bij Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam is een nieuw instrument ontwikkeld dat nu volop getest wordt bij onder andere secretaresses.

 

> Lees verder

 

 


Respondenten gezocht voor behandeling psychische klachten na traumatische ervaring (PTSS)


1 april 2016
- Hebt u last van psychische klachten na een traumatische ervaring en wilt u hiervoor behandeling ontvangen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek? 
 

> Lees verder