Informatie voor externe studenten

Minoren aan de EUR

Het minoronderwijs aan de EUR vindt plaats van 29 augustus tot en met 4 november 2016, inclusief de afsluitende toetsen. Buiten deze periode worden er geen minoren aangeboden. Alle minoren aan de EUR zijn 15 ECTS. Het is niet mogelijk twee minoren tegelijkertijd te volgen. Om als externe student deel te nemen aan een EUR-minor, dien je in 2016-2017 ingeschreven te staan als Bachelorstudent aan een Nederlandse onderwijsinstelling. Het minoronderwijs is niet toegankelijk voor Masterstudenten.

Minorsamenwerking TU Delft, Leiden en Erasmus Universiteit

Ben je een Leidse of een Delftse student en wil je graag een minor volgen aan de Erasmus Universiteit? Kijk voor meer informatie op de pagina Aanbod voor Leidse en Delftse studenten.

Pilot Erasmus MC - LUMC

Ben je een LUMC-student? In 2016-2017 is het mogelijk een verdiepende minor aan het Erasmus MC te volgen. Er zijn 20 plekken gereserveerd voor LUMC-studenten Geneeskunde. De aanmelding voor deze minoren verloopt via het LUMC. De verdiepende minoren van het Erasmus MC staan niet open voor externe studenten.  

Overige externe studenten

Studeer je aan een andere Nederlandse onderwijsinstellingen - dus niet van de Universiteit Leiden of de TU Delft? Kijk voor meer informatie op de pagina Aanbod voor overige externe studenten.