Meld je hier aan voor de online informatie-avonden

van onze Certified Pensioenexecutive-opleidingen

Voor alle pensioenprofessionals is het een hectische tijd; het nieuwe pensioenstelsel gaat geïmplementeerd worden. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt? Alle aspecten rond pensioenen die altijd al belangrijk waren, worden nog eens extra onder het vergrootglas gelegd. Hoe verandert communicatie met deelnemers, hoe stellen we hun risicohouding vast? Hoe beheersen we de risico’s van deze grote overgang – waarbij veel processen gaan veranderen?

Deze en vele andere vragen worden besproken in de pensioenexecutive opleidingen van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit is het ideale moment om je kennis te verdiepen.

Op woensdag 31 januari 2024 start de opleiding Certified Pensioenexecutive en de keuzemodule Certified Pensioenexecutive Vermogensbeheer.

Online informatieavonden

Op donderdag 23 november organiseren wij een online informatieavond. Tijdens de informatieavond presenteren wij beide opleidingen en is er gelegenheid voor het stellen van al je vragen. De avond start om 19.30 uur via Zoom.

Aanmelden online informatieavond

Aanhef Bevat verplichte velden

Velden met een * zijn verplicht!

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

In september 2024 starten de keuzemodules:

  • Keuzebegeleiding, Communicatie & Innovatie
  • Risicomanagement, Audit & IT
  • Pensioentransitie

Tussentijds vragen over de inhoud van de modules? Stel ze hier, wij helpen je graag verder! Wij zijn ook bereikbaar via esaa-pensioenen@ese.eur.nl.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen