Cursus Concertant XS
Klassieke hits

Cursus Cursus Concertant XS (1821FR)

Current facets (Pre-Master)

Datum(s)

Data
11 februari
11 maart
8 april 2019


Dag en tijd
Maandag 13.30 – 16.00 uur

Kosten

€125

In deze nieuwe editie van Cursus Concertant XS laten we ons licht eens schijnen op de meest beroemde muziek. Want ook de klassieke muziek kent zijn hits en evergreens. Composities die werkelijk iedereen kent en kan meezingen. Maar wat schuilt er werkelijk achter de noten? Dat gaan we in deze driedelige cursus haarfijn uitpluizen. Aan bod komen onder meer Air van Bach, Eine kleine Nachtmusik van Mozart en Für Elise van Beethoven.

De muziek is live te horen door bijna afgestudeerde studenten van Codarts Rotterdams Conservatorium. De cursisten kunnen met de meegeleverde bladmuziek, zelfs als men het noten lezen niet machtig is, alles nauwgezet volgen. De cursus vindt plaats in de sfeervolle ambiance van de Pelgrimvaderskerk in Delfshaven.

Drs. Kees Wisse

Uw docent

Drs. Kees Wisse (1961) studeerde muziekwetenschap aan de universiteit van Utrecht. Lange tijd was hij stafmedewerker bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en artistiek adviseur bij Holland Symfonia. Hij is freelance musicoloog, geeft lezingen, cursussen, concertinleidingen, workshops en schrijft artikelen en toelichtingen voor concertprogramma’s, cd’s en vaktijdschriften.

Contact

Heeft u vragen over dit programma? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

E-mail: hovo@erasmusacademie.nl
Telefoon: 010-408 2465

Datum(s)

Data
11 februari
11 maart
8 april 2019


Dag en tijd
Maandag 13.30 – 16.00 uur

Kosten

€125

Startdatum
Tijdsduur
3 weken
Aangeboden door
Hovo Rotterdam
Discipline
Muziekwetenschap
Voertaal
Nederlands
Instructievorm
offline

Aanmelden

Ik meld mij aan voor dit programma

Ga naar het inschrijfformulier