Over Erasmus UPT

Current facets (Pre-Master)

Wij zijn Erasmus UPT. Het is onze missie om de verbinding te leggen tussen hoogwaardig academisch onderzoek en diepgaande kennis van de praktijk waarin wij actief zijn. Wij zijn een instituut opgericht door Erasmus Universiteit Rotterdam gericht op valorisatie, praktijk gericht onderzoek en advies. Onze expertise richt zich op drie pijlers: Stedelijke economie, Haveneconomie en Transport economie.

Kracht van wetenschap

Wij geloven in de kracht van wetenschappelijk onderbouwd keuzes maken. Wij helpen huidige en toekomstige leiders aan diepgaand begrip en kennis van de economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Zodat zij nationaal en internationaal beter kunnen inspelen op de vragen van nu en morgen.

Wetenschappelijk onderbouwde oplossingen

Gebaseerd op betrouwbaar, gedegen onderzoek, best practises en internationale expertise, levert Erasmus UPT wetenschappelijk onderbouwde aanbevelingen en oplossingen.

Meer weten over onze aanpak? Bel nu en plan uw afspraak in!

Onderwijs op het hoogste niveau

De onderwijs programma's van Erasmus UPT zijn populair onder studenten van Erasmus Universiteit Rotterdam. De Bachelor (BSc) en Master (MSc) programma’s bieden inspirerende en uitdagende onderzoeksopdrachten. De experts van Erasmus UPT geven masterclasses, korte cursussen en professionele opleidingen, zoals Master City Developer en Commodity Trading.