Impact in One Day 2023

Iedereen heeft het over impact. Maar wat is het?
En wanneer doe je het goed?

Wil je met jouw organisatie (meer) impact maken? Vraag je je af hoe je de gemaakte impact moet meten? Dan mag je Impact in One Day niet missen. Impact Centre Erasmus (ICE) organiseert jaarlijks een speciale masterclass over impact, met elk jaar andere inspirerende sprekers. In één dag leer je hoe je met jouw organisatie door andere wijzen van denken en businessmodellen meer maatschappelijke impact kunt maken. Het is een intensieve dag van veel kennis, opdrachten, best practices en briljante mislukkingen.

Voor wie is Impact in One Day?

Voor iedereen die bij maatschappelijke verantwoord ondernemen positief impact wil maken. Omdat je leiding wil geven aan en succes wil boeken met jouw organisatie, programma’s en projecten in een snel veranderende wereld. Een wereld waarin waardecreatie van steeds groter belang is. Of omdat je de leiding van jouw organisatie wil adviseren in het zetten van stappen naar meervoudige waardecreatie. Voor mensen die vanuit het Triple-P (People, Planet, Profit) model (willen) opereren en daarin mogelijk nog een stapje verder willen gaan. 

“Ieder zichzelf respecterend bedrijf zegt tegenwoordig iets met impact te doen. Maar wat dat ‘iets’ is, blijft in de meeste gevallen vaag en ongrijpbaar” Ton Goedmakers, Lid RvB Vebego.

Impact in One Day

Wat ga ik leren?

In één dag de fundamenten van impact. Theorie en praktische inzichten rond impact van wetenschappers en boeiende sprekers vanuit diverse organisatie (profit en not for profit). Sprekers die fundamenteel en dagelijks met maatschappelijke impact bezig zijn. We gaan aan de slag met 4 bouwstenen: impact strategie, het impact proces, impactmanagement en resultaten, leren en communiceren.

Waarom je Impact in One Day niet mag missen

•    alles wat je nodig hebt om zelf direct meer impact met jouw organisatie te gaan maken
•    de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van impact maken
•    praktische handvatten voor een geoptimaliseerd impactproces
•    inspirerende sprekers uit het bedrijfsleven en de wetenschap
•    deelnemers: "Impact in One Day is informatief, eerlijk en inspirerend!"

Sfeerimpressie Impact in One Day

De vier voorgaande versies van Impact in One Day waren een groot succes! Voor meer sfeerimpressies en indrukken uit voorgaande jaren klik hier.

Boekenpakket

Alle deelnemers van Impact in One Day ontvangen een gratis boekenpakket. Het boekenpakket bestaat uit het boek Impact Ecosysteem, het Impact in One Day werkboek en het boek Sociaal Ondernemen. 

Datum, tijden en tarieven

Datum11 oktober 2023
Tijd09.30 - 17.30 uur
Locatien.t.b Rotterdam 
Kosten

€ 595,=* Early Bird tarief t/m 1 juli 2023
€ 695,=* Open Inschrijving
€ 495,=* Alumnitarief/ Relatietarief
€ 445,=* + € 150,= Sponsordeal**

*vrij van BTW, inclusief het Impact in One Day werkboek

**U betaalt voor uzelf een gereduceerd tarief van € 445,= en sponsort voor € 150,= een kleine sociaal ondernemer/ start up. De kleine sociaal ondernemer/ start up betaalt zelf € 50,= en Impact Centre Erasmus neemt het restant van de kosten van twee deelnemers voor haar rekening. Sociaal ondernemers nemen deel op volgorde van inschrijving. U kent elkaar op voorhand niet. U maakt tijdens de dag kennis met elkaar. Een kleine sociaal ondernemer/ start up kan zich aanmelden en komt op de wachtlijst. Zodra er een sponsor conform volgorde van de wachtlijst zich heeft gemeld en de factuur heeft voldaan, wordt de sociaal ondernemer hierover bericht en kan deelnemen tegen de voornoemde sponsordeal voorwaarden.

Impact in One Day is primair bedoeld om de kennis over impactdenken over te brengen aan een breed publiek. Een eventueel rendement op deze activiteit komt ten goede aan andere activiteiten om kennis de te delen en onderzoek naar impactdenken, -meten en -sturen door Impact Centre Erasmus.

Programma en sprekers onder voorbehoud van wijzigingen. 

Impressie Impact in One Day

Impressie Impact in One Day

MEO is de online communicatiepartner voor Impact in One Day 2023.

Lees meer

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen