Een terugblik op Impact in One Day 2020

De tweede editie van Impact in One Day was een groot succes! Met dank aan meerdere inspirerende sprekers van toonaangevende bedrijven zoals Vebego International B.V., Koninklijke Auping, Corbion en Chocolatemakers BV. We hebben in één dag de fundamenten van impact geïntroduceerd. Het is een interactieve en inspirerende dag geworden.

Deelnemers gaven Impact In One Day 2020 gemiddeld een 8,1! 

Terugblik Impact in One Day 2020

Terugblik Impact in One Day 2020

"Een zeer waardevolle dag" 

"Goed georganiseerd, gestructureerd en ik ben geïnspireerd"

"Veel inzichten en learnings opgedaan. Smaakt naar meer." 

"Interresant, boeiend en afwisselend" 

"Inspirerende gastsprekers en duidelijke theorie vanuit Impact Centre Erasmus" 

"Goede mix tussen theorie en praktische toepassing" 

"Leerzame theorie, afgewisseld met goede cases" 

Gastsprekers op Impact in One Day 2020

 •  

  Kees Klomp - THRIVE Institute

  Founding partner van THRIVE Institute en auteur van o.a. ‘Handboek Betekenisvol Ondernemen’ en ‘Pioniers van de nieuwe welvaart’. Kees heeft nauwelijks introductie nodig als expert op het gebied van de betekeniseconomie. In Impact in One Day prikkelt Kees Klomp u vanuit de ‘WHY’ wezenlijke verandering voor uw organisatie te laten ontstaan.

 •  

  Diana Visser - Corbion

  Senior director sustainability bij Corbion, mondiaal leider op het gebied van bio-based chemicaliën en duurzame plantaardige ingrediënten. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de mondiale duurzaamheidsstrategie van Corbion. Tijdens Impact in One Day laat ze zien hoe Corbion via een 'Theory of Change' impact van betekenis maakt. Diana Visser is de "2020 SDG Pioneer of the Netherlands', Global Compact Network Netherlands. 

 •  

  Ine Stultjens - Koninklijke Auping

  Hoofd marketing & communicatie met ruime internationale FMCG-ervaring bij o.a. Sara Lee/ Douwe Egberts, Innocent Drinks, ZTRDG en Nestlé. Tijdens Impact in One Day vertelt zij over hoe Auping streeft naar een circulaire bedrijfsvoering en een toekomstbestendige strategie, waarbij geïnvesteerd wordt in merk- en productinnovatie.

 •  

  Rodney Nikkels - Chocolatemakers

  Rodney neemt je mee op een bijzondere reis. Van alles zelf doen met aandacht voor het ambacht en kwaliteit naar de opening van de duurzaamste chocoladefabriek ter wereld. Hij vertelt over zero waste en circulaire uitdagingen en hoe chocolatemakers impact heeft en wil maken. Zijn missie: een volledig duurzame alternatieve cacaoketen … en (h)eerlijke chocolade.

 •  

  Diana Kockelkoren - Vebego

  Manager Impact van Vebego, een 75-jarige familiebedrijf met nu ruim €1 miljard omzet en meer dan 36.000 medewerkers in vier Europese landen. In 2025 wil Vebego dagelijks bijdragen aan het welzijn van tien miljoen mensen. Tijdens Impact in One Day neemt zij de deelnemers mee in het impact-denken van één van de grootste facilitaire concerns in Europa.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen