Een terugblik op Impact in One Day 2022

Deelnemers over Impact in One Day 2022

Spoken word Rachel Rumai

Spoken word Rachel Rumai

Gastsprekers 2022

 • Arnoud van Vliet - Zeeman textielSupers

  Manager CSR & Quality bij Zeeman textielSupers. Verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van bedrijfsbeleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) door middel van onderzoek. Tijdens Impact in One Day zal Arnoud uitleggen hoe duurzaamheid en scherpe prijsstelling hand in hand gaan en wat daarbij komt kijken.

 • Enny van de Velden – CCV

  Enny staat aan het roer van Arnhems familiebedrijf CCV. Na jarenlange ervaring in branding, serious gaming, het opzetten van opleidingen en het creëren van experiences is zij nu Directievoorzitter en CCO bij dit internationale bedrijf in de payment. Enny gaat in op: Wat is het samenspel tussen impact hebben en succes bereiken? Welke keuzes zijn belangrijk om strategische doelen te behalen en hoe blijf je daarin, als groot bedrijf, flexibel en bewust van de omgeving waarin je opereert? En.. hoe pakt CCV dit aan?

 • Marianne van Keep – Verstegen Spices & Sauces

  Marianne is Chief Sustainability Officer. Verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties staat aan de basis van hun beleid en een positieve impact op het klimaat is de rode draad. De uitdaging ligt vaak bij de betrokkenheid van rightholders en stakeholders, van ketenpartners en collega’s. Hoe daar invulling aan gegeven wordt, gaat met vallen en opstaan. Zo vertelt Marianne tijdens Impact in One Day.

 • Jamy Goewie - Shaping Impact Group

  Jamy is partner bij de Shaping Impact Group en Board Member bij impact investeerder SI2. Zij is als adviseur betrokken bij diverse organisaties op het gebied van impact investing en duurzaamheid. Tevens is zij bestuurslid van het Oranje Fonds. Zij is een expert op het gebied van impact investing en vertaalt dit naar praktische en werkbare cases in samenwerking met sociaal ondernemers.

 • Machiel van Dooren - Made Blue Foundation

  Machiel van Dooren sociaal ondernemer van het eerste uur en sinds 2014 impact ondernemer en medeoprichter van Made Blue. Schoon drinkwater voor iedereen, dat is de missie van Made Blue. Sinds de oprichting realiseerden Made Blue al meer dan 10 miljard liter schoon drinkwater. Wil jij weten hoe Made Blue dit doet en welke impact zij maken?

 • Karen Maas - Impact Centre Erasmus

  Academisch directeur Impact Centre Erasmus (ICE) en bijzonder hoogleraar Accounting & Sustainability. Tijdens Impact in One Day presenteert zij de meest recente wetenschappelijke inzichten en (business)modellen op het gebied van impact meten. 

 • Marjelle Vermeulen - Impact Centre Erasmus

  Met bijna 7 jaar ervaring als Social Impact Researcher bij Impact Centre Erasmus is Marjelle Vermeulen een expert op het gebied van de Theory of Change, een techniek om veranderingen met impact te bedenken, visualiseren en meten. Tijdens Impact in One Day gaat Marjelle verder in op hoe de Theory of Change gebruikt kan worden om strategische keuzes te maken. 

 • Jacqueline Scheidsbach - Impact Centre Erasmus

  Jacqueline Scheidsbach heeft veelzijdige ervaring in het bedrijfsleven en not for profit en is directeur van Impact Centre Erasmus. Op Impact in One Day zal zij de theorie aanvullen met tips en strategieën voor het meten van (financiële) impact en hoe de resultaten het beste gecommuniceerd kunnen worden. 

 • Dagvoorzitter: Annette van Waning - Cairos

  Founder van Cairos: Impact³: strategie, consultancy & implemenatie. Bekend als de allereerste maatschappelijk verantwoord ondernemen manager van het jaar (2012). Daarnaast vervulde zij vermoedelijk als eerste binnen Nederland de functie van Directeur Duurzaamheid & Impact.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen