Ik ben EUR.

Daarom.
Studenten lachen voor de photobooth.

Welkom bij Erasmus Universiteit Rotterdam, waar de keuze voor de juiste universiteit net zo makkelijk is als je favoriete meme delen met je vrienden! Hier ontmoeten jouw avonturen en mogelijkheden elkaar in de bruisende stad Rotterdam.

Sta je op het punt om een studie te kiezen? Geen zorgen, wij maken het simpel voor je. Ben je benieuwd naar het leven als een echte EUR-student of wil je de coolste plekken in Rotterdam ontdekken? Scrol dan verder en laat je inspireren door de verhalen van jouw medestudenten en de campus die altijd weer iets nieuws te bieden heeft.

Ik ben EUR.

Ik ben student. Ik ben professor. Ik ben een campus. Ik ben Rotterdam. Ik ben meer dan een universiteit. Ik ben EUR. Daarom.

Studenten studeren samen in Langeveld Building.

Jij bent ook EUR.

Als echte EUR-student maak je deel uit van een gedreven gemeenschap die streeft naar verandering overal ter wereld. Hier zet je ideeën om in actie en draag je bij aan positieve impact. Naast hard werken moedigen we je aan om lid te worden van een studentenvereniging voor nieuwe vriendschappen en waardevolle ervaringen.

En laten we vooral niet vergeten hoe geweldig Rotterdam is! Deze bruisende stad biedt eindeloze avonturen, van prachtige architectuur tot diverse culinaire ervaringen. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek wat Erasmus Universiteit Rotterdam te bieden heeft en word deel van de EUR-familie.

Ontdek EUR.

Kom langs tijdens de Bachelor Open Dag! Of volg het programma online.

Studenten poseren op de campus met een folder van de open dag in hun handen.

Fun op de campus.

Klaar voor zingende studenten? We testen of onze studenten impact kunnen maken met hun stem.

Een groep studenten heeft plezier op de campus met zonnebrillen op en een microfoon voor hun neus.

Ik ben student. Daarom. 

Bij de EUR draait het niet alleen om het volgen van lessen. Het gaat om het ontdekken van jouw passies, het vormen van blijvende vriendschappen en het zelfstandig worden. 

Bij de EUR is diversiteit geen buzzword, maar een manier van leven. Hier draait het om meer dan alleen studeren, het gaat om een community waarin jij jezelf kunt zijn. Veiligheid en inclusiviteit zijn hier key. 

Dus, waarom de EUR? Omdat hier jouw avontuur begint, en je jezelf kunt zijn, altijd! Kies voor een universiteit die verder gaat dan het klaslokaal, kies voor een ervaring die je vormt voor het leven.

Student Keito leunt tegen een pilaar op de campus met een groep studenten op de achtergrond

Ik ben Keito

De week van Keito zit erop! Tijdens zijn eerste weken aan de EUR, heeft hij al meerdere hoogtepunten beleefd.

"Mijn leukste ervaring tot nu toe, was toch wel het Glow-Up feest in Maassilo. Niet alleen omdat het mijn eerste feest in Rotterdam was, ook ontmoette ik hier veel nieuwe medestudenten. Ik kijk uit naar mijn avontuur in het mooie Rotterdam en hoop veel internationale connecties op te bouwen op de EUR", aldus Keito.

Student Titus poseert op de campus en op de tweede foto poseert Titus met vier andere studenten poseren op de campus

Ik ben Titus

Maak kennis met Titus. Hij is bezig met zijn studie rechtsgeleerdheid aan de EUR en geniet van de gezelligheid op de campus.

"Het hoogtepunt van mijn studententijd tot nu toe mijn lidmaatschap bij de Rotterdamse Studenten Rugby Club", vertelt Titus.

Links zie je Lindsay met een bos bloemen toen ze net was afgestudeerd. Links zie je Lindsay achter het bureau van haar kantoorbaan.

Lindsay was EUR. Lindsay is EUR.

Lindsay volgde haar master ondernemingsrecht van 2010 tot 2021 aan Erasmus Universiteit Rotterdam. Als lid van het O.R.D (Ondernemingsrechtelijk Dispuut) nam zij deel aan de organisatie van een studiereis naar Kaapstad. "Een onvergetelijke ervaring en een mooie manier om je medestudenten te ontmoeten. Het was een van de mooiste bestemmingen waar ik ooit ben geweest en zonder twijfel het hoogtepunt van mijn studietijd", aldus Lindsay.

Sinds een paar weken is Lindsay werkzaam als zzp’er onder de naam 'De interim vrouw'.

Alumni Asma poseert in haar kantoor naast haar werkbureau met laptop en blauw vloerkleed.

Asmâa was EUR. Asmâa is EUR.

Terug in de tijd met Alumni Asmâa! In 2004 studeerde ze ontwikkelings- en onderwijspsychologie aan de EUR, een reis vol ontdekkingen en zelfstandigheid. Rotterdam, met zijn diversiteit, werd haar nieuwe thuis, na Limburg te verlaten. Een hoogtepunt? Het bruisende studentenleven op de campus! Voor Asmâa was dit een tijd van zelfontdekking en officiële onafhankelijkheid van haar gezin. "Ik voelde me direct thuis op de campus vanwege de diversiteit op de EUR."

Nu, als gepassioneerde psycholoog, helpt Asmâa anderen om obstakels in het leven te begrijpen.

Wat gebeurt er op de EUR-campus?

De campus is een te gek centrum van kennis en innovatie, met faciliteiten zoals een sportschool om je energie kwijt te kunnen, lekkere koffiebars en smakelijke lunchzalen.

Ontdek onze campus via Reels
Studenten lopen op de trap in Langeveld Building.

Ik ben een campus.

Bewonder de fraaie campus van Erasmus Universiteit Rotterdam, waar elke hoek jouw academische avontuur een boost geeft. Hier ontmoet je niet alleen je studiebuddies, maar ontdek je ook de nodige chill spots om te studeren. Kijk wie je allemaal kan tegenkomen op de campus.

Een mascotte in de vorm van een panda ligt op een bankje met bomen op de achtergrond

CSA – Panda

De Chinese Student Association Rotterdam, bestaat 20 jaar! De CSA fungeert als een venster tussen China en Nederland en brengt verschillende culturen en talenten samen. De mascotte mocht dan ook niet ontbreken tijdens de Eurekaweek op de campus.

Jonge vrouw van studentenvereniging rijdt op stokpaardje

Paard – R.S.R Marcroix

De R.S.R Marcroix, oftewel de leukste en gezelligste studentensportverenigingen van Rotterdam. Het paardrijden wordt gecombineerd met het student-zijn. Iedere woensdag is er een studentenhap, het moment om gezellig bij te kletsen over je studie, nieuwste liefdes en andere bijzondere gebeurtenissen. Wil je een keer kennismaken? Meld je dan aan via het bestuur!

Zwarte hond loopt rond in de personal training sportzaal op Erasmus Plaza

Hond

Feel better Together! We hebben een nieuw lid in onze personal training studio op Erasmus Plaza. EZsports Personal Training biedt maatwerk volgens een stappenplan om samen persoonlijke doelen te bereiken. Interesse in een sportpas? Neem dan een kijkje op onze website erasmussport.nl.

Een opblaaskip wordt opgepompt door iemand van G4S op een zonnige dag

Kip

Onlangs is er iets bijzonders gebeurd op de Erasmus Universiteit Rotterdam. LifeVersity heeft namelijk een kip tot leven gebracht. Maar hoe dan?! Het team van G4S was gelukkig ter plaatse, want zij bieden medische trainingen aan de medewerkers van de EUR. Dankzij de juiste opleiding kunnen de medewerkers de volgende keer zelf ingrijpen als de kip weer op de campus verschijnt.

Word ook EUR.

Leer de universiteit kennen tijdens de Bachelor Open Dag.

Studenten in C-Hall tijdens Bachelor Open Dag

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen