Onze podcasts
Hier vind je alle series van Erasmus Universiteit Rotterdam

Podcast

Erasmus Universiteit Rotterdam is een plek vol kennis en verhalen. De perfecte plek om podcasts te produceren voor iedereen die ze horen wil. Op deze pagina zijn al onze producties overzichtelijk gebundeld.

Studio Erasmus Podcast
Maandelijkse talkshow over wetenschap en actualiteit. Normaliter live vanuit Theater Rotterdam, momenteel als uitgebreid interview via podcast en video.
Klikt het?
In het twee-jarige onderzoeksproject Klikt het? onderzoekt Dr. Mijke Slot de digitale relatie tussen Nederlandse journalisten en hun publiek.
In opname
Over de gepassioneerde werknemers van het Erasmus MC. Wat drijft deze toponderzoekers en artsen? Hoe denken naaste collega’s over hen?
Liefde in tijden van Tinder
In vijf afleveringen zoeken we uit hoe jij je leven als zoekende vrijgezel zo goed mogelijk kunt invullen: van Tinder of Grindr installeren tot de ware vinden – en deze ook behouden.
Een vraag achteraf
Een samenwerking tussen Arminius Rotterdam en de EUR. Diverse wetenschappers komen aan het woord.
Let's Talk Change
Inspirerende verhalen van binnen de RSM-gemeenschap. Elke aflevering gaat over iets nieuws of een verandering in zaken en management, maar ook in het dagelijks leven.
Studium Generale Podcast
Studium Generale maakt onderdeel uit van de EUR en organiseert het hele jaar door wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele evenementen.
Uit de Ivoren Toren
Wij plukken wetenschappers uit de Ivoren Toren om het te hebben over allerlei duurzaamheidsthema’s. Luister naar de podcast van de universiteiten Leiden, Delft en Erasmus en help wetenschappers uit de Ivoren Toren!
The migration podcast
We onderzoeken het nieuwste op het gebied van migratieonderzoek wereldwijd. Door een platform te bieden voor wetenschappers om te spreken over hun projecten, ideeën en inzichten, maken we toegankelijker wat er binnen de universiteiten gebeurt.
Eurekaweek 2020
Deze podcast geeft informatie over de introductieweek van Erasmus Universiteit Rotterdam. Onze missie is om een inkijkje te geven in wat je kunt verwachten tijdens de Eurekaweek.

Vragen & Contact

• Maak je een podcast vanuit Erasmus Universiteit Rotterdam? En zou je graag jouw serie op deze pagina terugzien? Stuur dan een e-mail naar web@eur.nl.

Wat hebben we nodig?
    1. Naam van de podcast
    2. De vierkante avatar van de show 3.000 x 3.000 pixels (Bij Spotify en Apple Podcast wordt deze ook gebruikt)
    3. Korte samenvatting van de podcast (30 woorden max.)
    4. Link naar Spotify, Apple Podcast en eventueel een webpagina waar meer informatie staat over de podcast