Bachelor Open Dag

Kom langs bij de Bachelor Open Dag op 19 oktober en vind de opleiding die bij jou past

Wil je kennismaken met de bacheloropleidingen van de Erasmus Universiteit Rotterdam? Wil je weten hoe het voelt om in de collegebanken te zitten? Wil je ontdekken wat Rotterdam studenten te bieden heeft? Bezoek dan de Bachelor Open Dag!

Op de Bachelor Open Dag kun je presentaties over alle bacheloropleidingen bijwonen. Daarnaast staan er studievoorlichters, studenten en afgestudeerden voor je klaar om je vragen over de bacheloropleiding van je keuze te beantwoorden. Ook kun je onder leiding van een gids Rotterdam verkennen.

LET OP! De Open Dag voor Erasmus Medisch Centrum vindt plaats op een andere datum. Wil je een presentatie bijwonen van Geneeskunde, Nanobiologie en/of Klinische Technologie? Meld je dan aan voor de Open Dag Erasmus MC.

Deze opleidingen zijn bij de Bachelor Open Dag wel aanwezig met een eigen stand.

 

Voor wie?
Scholieren uit vwo 4, 5 en 6 en hun ouders/verzorgers
Wanneer?
Zaterdag 19 oktober 2019 - 09:00 tot 17:00 uur
Waar?
Campus Woudestein en Campus Erasmus University College
Wat?
Presentaties, informatiemarkten, bustours, campustours

Verhalen van bezoekers

Lois Kooij

Lois

Lois Kooij (18, Zwitserland, tussenjaar): "Liberal Arts and Sciences lijkt me erg leuk"

"Mijn moeder is Nederlands en ik woon in Zwitserland. Ik heb nu een tussenjaar. Hierna ga ik studeren. In Nederland, want daar zijn de opleidingen veel beter. En ik heb hier ook familie wonen. Liberal Arts and Sciences lijkt me erg leuk. Daar ben ik vanochtend naar toe geweest. Dan combineer je wiskunde met een meer sociale richting."

Sef Custers

Sef

Sef Custers (16, Hilversum, 5 gymnasium): "Ik weet wél wat ik zeker niet ga doen"

"Best lastig hoor, een studie kiezen. Ik weet wél wat ik zeker niet ga doen. Dat is geneeskunde. Al dat bloed daar kan ik niet tegen. Dat is niks voor mij. Maar wat het wél wordt? Daar probeer ik vandaag achter te komen. Ik heb een bèta, een alpha en een economie profiel. Dat laatste ligt me wel. Dan zit ik hier in Rotterdam natuurlijk goed. IBA lijkt me interessant. Ik ben net naar een college geweest en dat boeide me wel."

Caitlin Kong

Caitlin

Caitlin Kong (16, Den Haag, 5 vwo): "Vandaag ga ik heel goed rondkijken" 

"Ik hoef nog niet nu meteen te kiezen, want ik zit pas in 5 vwo, maar ik vind het wel slim om er op tijd bij te zijn. Mijn broer studeert ook in Rotterdam. Ik vind het ook een super leuke stad. Lekker groot, leuke winkels en cafés en niet zo ver van Den Haag. Ik denk dat ik iets internationaals ga doen, met economie. Vandaag maar even goed rondkijken."