Bachelor Open Dag

Kom langs bij de Bachelor Open Dag op zaterdag 17 oktober 2020 en vind de opleiding die bij jou past. Ontdek wat Rotterdam studenten te bieden heeft en stel al je vragen over studiefinanciering of het vinden van een kamer. Ook kun je de campus verkennen tijdens een campustour.

Programma: wat kun je verwachten tijdens de Open Dag?

Op de Bachelor Open Dag kun je presentaties over alle bacheloropleidingen bijwonen. Daarnaast staan er studievoorlichters, studenten en afgestudeerden voor je klaar om je vragen over de bacheloropleiding van je keuze te beantwoorden. Ook kun je onder leiding van een gids Rotterdam verkennen.

Open dag Erasmus MC

Wil je een presentatie bijwonen van Geneeskunde, Nanobiologie en/of Klinische Technologie? Meld je dan aan voor de Open Dag Erasmus MC. Deze opleidingen zijn bij de Bachelor Open Dag wel aanwezig met een eigen stand.

Praktische info over de Bachelor Open Dag

Voor wie?
Scholieren uit vwo 4, 5 en 6 en hun ouders/verzorgers (max. 1 begeleider per scholier)
Wanneer?
De volgende Bachelor Open Dag vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2020
Wat?
Presentaties, informatiemarkten, bustours, campustours

Foto's

De foto's die worden gemaakt tijdens de Bachelor Open Dag worden na afloop geplaatst op de website of de Facebookpagina van de EUR. Als je een foto waar jij op staat offline wilt laten halen, kun je dit bij ons aangeven door een mail te sturen naar openday@eur.nl. Meer informatie vind je in het privacyreglement van de universiteit.

Een sfeerimpressie van de Bachelor Open Dag

Bachelor Open Dag 2019 aftermovie

Bachelor Open Dag 2019 aftermovie

Verhalen van bezoekers

Als je aanvullende vragen hebt, kun je ons bereiken op openday@eur.nl.