Master Open Dag

Bezoek de Master Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam en maak kennis met onze masteropleidingen en onze campus! De volgende Master Open Dag vindt plaats op zaterdag 30 november. 

Ben je op zoek naar een master op het vlak van economie, rechten, psychologie of cultuurwetenschappen? De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een breed scala aan masters. Tijdens de Master Open Dag kom je meer te weten over de programma's en de de toekomstperspectieven van de diverse masteropleidingen. Ga in gesprek met studenten, alumni en docenten en stel hen je vragen over toelatingseisen, het wonen in Rotterdam en natuurlijk de opleiding.

Na 30 november is de eerstvolgende Master Open Dag op 24 maart.

Informatiemarkt en voorlichtingsrondes

Nagenoeg alle masteropleidingen geven presentaties en er staan studievoorlichters voor je klaar om je vragen over de masteropleiding van je keuze te beantwoorden. Op de informatiemarkt kun je terecht voor informatie over bijvoorbeeld instroommogelijkheden, toelatingseisen en aanmeldprocedures. 

Hoe kies je je master?

Wil je weten hoe je tot een goede masterkeuze kunt komen? Volg dan de presentatie “Hoe kies je je master?” Kiezen lijkt vooral gemakkelijk omdat je veel mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar! In de presentatie krijg je o.a. handvatten aangereikt hoe je goed door een keuzeproces kunt gaan, wat de valkuilen zijn bij het maken van een keuze en met welke dilemma’s je wellicht wordt geconfronteerd. De presentatie wordt verzorgd door de loopbaanadviseurs van de EUR.

Erasmus MC Master Open Dag

De Master Open Dag van Erasmus MC vindt plaats op woensdag 27 november, van 17.00 tot 20.30 uur in het Onderwijscentrum (collegezaal 1 + foyer). Ben je geinteresseerd in een van de vijf research masters (i.e., Clinical Research, Health Sciences, Infection & Immunity, Molecular Medicine, and Neuroscience), dan ben je van harte welkom.
 

Let op: Erasmus MC maakt geen deel uit van de algemene Master Open Dag op zaterdag 30 november.

Praktische informatie over de Master Open Dag

Voor wie?
Masterkiezers en hun ouders/verzorgers.
Wanneer
Zaterdag 30 november 2019, 10.00-15.00
Waar?
Campus Woudestein
Route en bereikbaarheid
Wat?
Informatiemarkt en voorlichtingsrondes per master (met studenten, alumni en docenten).

Foto's

De foto's die worden gemaakt tijdens de Master Open Dag worden na afloop geplaatst op de website of de Facebookpagina van de EUR. Als je een foto waar jij op staat offline wilt laten halen, kun je dit bij ons aangeven door een mail te sturen naar openday@eur.nl. Meer informatie vind je in het privacyreglement van de universiteit.

Een impressie van de Master Open Dag

Master Open Dag- Erasmus Universiteit Rotterdam

Ervaringen van bezoekers