Master Open Dag

Geannuleerd - Master Open Dag

Op donderdag 12 maart jl. zijn er door het RIVM nieuwe maatregelen aangekondigd met betrekking tot evenementen. Vanwege het risico op besmetting en het belang van continuïteit van bedrijfsvoering is besloten dat evenementen met meer dan 100 deelnemers op de Erasmus Universiteit Rotterdam niet doorgaan. Dit betekent dat de Master Open Dag op 24 maart aanstaande helaas geannuleerd wordt. Het is onbekend tot wanneer de door het RIVM afgekondigde maatregelen zullen duren. 

Het is daarom onzeker of de Master Open Dag dit collegejaar alsnog plaats kan vinden. We proberen de informatie in een andere vorm (bijvoorbeeld online) aan te bieden. Hierover worden jullie nader bericht,

Wil je in de tussentijd meer ontdekken over onze masteropleidingen, bezoek dan deze pagina!

Heb je vragen of opmerkingen over de Master Open Dag, dan kun je per e-mail bij ons terecht via openday@eur.nl

Heb je vragen of opmerkingen over het coronavirus (COVID-19), kijk dan op eur.nl/corona-virus voor de juiste contactinformatie.

Hoewel we dit besluit betreuren is ieders gezondheid, zowel binnen als buiten de Erasmus Universiteit, onze top prioriteit. We hopen je op een later moment te mogen verwelkomen op onze campus!

VR Campustour

VR Campustour

Praktische informatie over de Master Open Dag

Voor wie?
Masterkiezers en hun ouders/verzorgers.
Wanneer
Dinsdag 24 maart 2020, 17.30 - 22.00
Waar?
Campus Woudestein
Wat?
Informatiemarkt en voorlichtingsrondes per master (met studenten, alumni en docenten).

Foto's

De foto's die worden gemaakt tijdens de Master Open Dag worden na afloop geplaatst op de website of de Facebookpagina van de EUR. Als je een foto waar jij op staat offline wilt laten halen, kun je dit bij ons aangeven door een mail te sturen naar openday@eur.nl. Meer informatie vind je in het privacyreglement van de universiteit.

Een impressie van de Master Open Dag

Master Open Dag- Erasmus Universiteit Rotterdam

Ervaringen van bezoekers