Master Open Dag
Zaterdag 28 november

Master Open Dag

Maak kennis met onze masteropleidingen tijdens de Master Open Dag van Erasmus University Rotterdam! De volgende Master Open Dag vindt plaats op zaterdag 28 november 2020. 

Ben je op zoek naar een master op het vlak van economie, rechten, psychologie of cultuurwetenschappen? De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een breed scala aan masters. Tijdens de Master Open Dag kom je meer te weten over de programma's en de de toekomstperspectieven van de diverse masteropleidingen. Ga in gesprek met studenten, alumni en docenten en stel hen je vragen over toelatingseisen, het wonen in Rotterdam en natuurlijk de opleiding.

De eerstvolgende Master Open Dag is op zaterdag 28 november. Of dit in het najaar alweer op de campus kan of online gebeurt, staat nu nog niet vast. Achter de schermen werken we verschillende scenario's uit en via deze webpagina houden we je op de hoogte.

Informatiemarkt en voorlichtingsrondes

Nagenoeg alle masteropleidingen geven presentaties en studievoorlichters beantwoorden je vragen over de masteropleiding van je keuze. Op de informatiemarkt kun je terecht voor informatie over bijvoorbeeld instroommogelijkheden, toelatingseisen en aanmeldprocedures. 

Hoe kies je je master?

Wil je weten hoe je tot een goede masterkeuze kunt komen? Volg dan de presentatie “Hoe kies je je master?” Kiezen lijkt vooral gemakkelijk omdat je veel mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar! In de presentatie krijg je o.a. handvatten aangereikt hoe je goed door een keuzeproces kunt gaan, wat de valkuilen zijn bij het maken van een keuze en met welke dilemma’s je wellicht wordt geconfronteerd. De presentatie wordt verzorgd door de loopbaanadviseurs van de EUR.

Praktische informatie over de Master Open Dag

Voor wie?
Masterkiezers en hun ouders/verzorgers.
Wanneer?
Zaterdag 28 november 2020, 10:00 - 17:00 u
Waar?
Dat maken we later bekend: online of misschien toch al op de campus?
Wat?
Informatiemarkt en voorlichtingsrondes per master (met studenten, alumni en docenten).

Foto's

De foto's die worden gemaakt tijdens de Master Open Dag worden na afloop geplaatst op de website of de Facebookpagina van de EUR. Als je een foto waar jij op staat offline wilt laten halen, kun je dit bij ons aangeven door een mail te sturen naar openday@eur.nl. Meer informatie vind je in het privacyreglement van de universiteit.

Een impressie van de Master Open Dag

Ervaringen van bezoekers