Riipen

Ons EUR platform om effectief samen te werken en te communiceren met maatschappelijke partners

Wat is Riipen?

Riipen is een centrale en private EUR-marktplaats en een ervaringsgericht leerplatform. Het werkt als een samenwerkingsmarktplaats en verbindt u met externe partners om samen te werken aan projecten die direct relevant zijn voor uw cursussen.

Zowel belanghebbenden als docenten kunnen op het platform projecten voorstellen om samen met studenten te werken aan maatschappelijke urgenties. Sluit je aan bij Riipen om je onderwijs te transformeren en impactvolle partnerschappen te creëren die verder gaan dan reguliere cursussen!

Waarom Riipen?

Riipen is een tool die het matchingproces voor impact gedreven onderwijs tussen studenten en stakeholders faciliteert. Met Riipen kunnen studenten samenwerken met belanghebbenden of partners in een veilige omgeving, waarbij de privacy vereisten van externe partners en onze organisatie worden gerespecteerd. Riipen kan worden geïntegreerd met Canvas en is gemakkelijk toegankelijk voor docenten en studenten.

Als docent heb je beter overzicht, omdat je de communicatie tussen studenten en belanghebbenden kunt zien. Alle informatie voor de samenwerking met stakeholders staat op één centrale plek. Riipen is ook een platform waar je de mogelijkheid hebt om met andere onderwijsinstellingen samen te werken, omdat deelnemers geen ERNA-account nodig hebben.

Contact

Heeft u interesse in een samenwerking met Riipen? Neem dan contact met ons op via Riipen@eur.nl.  Heeft u hulp nodig bij het vinden van stakeholders? Onze kwartiermakers kunnen je helpen met het vinden van de perfecte maatschappelijke partner voor uw opleiding. Stuur dan een e-mail naar impactloket@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen