Op zoek naar inspiratie om jouw onderwijs interactiever te maken?

Of je nou onderwijs geeft op campus of online, TeachEUR biedt een diversiteit aan werkvormen om de kwaliteit van jouw les te verbeteren. Wil je op een toegankelijke manier actief leren en samenwerken tussen studenten bevorderen? Zoek je een leuke oefening om het ijs te breken, voorkennis te activeren of een ander leerdoel te bereiken? Laat je inspireren door onze mogelijkheden en geef er je eigen twist aan.

Binnenkort voegen we ook een theoretische verdieping op verschillende thema’s toe, ondersteund met praktische tips en tools om deze direct toe te kunnen passen in de onderwijspraktijk.

We plaatsen regelmatig nieuwe werkvormen, maar we horen ook graag van jou. Dus ben je aan het experimenteren, heb je iets nieuws geprobeerd om interactie te stimuleren of heb je een variatie op een bestaande werkvorm toegepast? Deel jouw werkvorm met ons!

Ben je op zoek naar professionele ondersteuning om een werkvorm af te stemmen op jouw vak? Wil je eens sparren over nieuwe ideeën? Of zou je zelf graag een verdiepingsslag op een bepaald thema willen maken? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar cli@eur.nl.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen