Als maatschappelijk betrokken universiteit is duurzaamheid een onmiskenbaar thema binnen onze organisatie. We hebben ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen, waarin medewerkers een grote rol spelen.

Een groene campus: biodiversiteit bevorderen met een campustuin
Sinds 2019 heeft campus Woudestein een tuin waar medewerkers en studenten samen groente en fruit verbouwen en samen met de imker voor 60.000 bijen van 'Bee the Change' verzorgen.
Duurzaam reizen naar je werk
We bieden verschillende opties aan om duurzaam woon-en werkverkeer te promoten.

Duurzame campus
Vegetarische catering, geen wegwerpplastic en korting op plantaardige maaltijden.


Erasmus Food Lab: recepten leren die goed zijn voor mens én planeet
Pinar Coskun is de oprichter van het Erasmus Food Lab. Hier geeft ze het populaire vak 'Sustainable and Equitable Food Strategies' en geeft ze veganistische kooklessen, waar medewerkers en studenten duurzame recepten leren.
Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures
Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures die interessant voor jou zijn.
