Duurzaamheid

Twee medewerkers fietsen over campus Woudestein.

Als maatschappelijk betrokken universiteit is duurzaamheid een onmiskenbaar thema binnen onze organisatie. We hebben ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen, waarin medewerkers een grote rol spelen.

Medewerkers geven uitleg in de campustuin, over de campustuin.
Alexander Santos Lima

Een groene campus: biodiversiteit bevorderen met een campustuin

Sinds 2019 heeft campus Woudestein een tuin waar medewerkers en studenten samen groente en fruit verbouwen en samen met de imker voor 60.000 bijen van 'Bee the Change' verzorgen.

Duurzaam reizen naar je werk

We bieden verschillende opties aan om duurzaam woon-en werkverkeer te promoten.

Werknemer checkt in bij een GVB tram in Rotterdam.

Duurzame campus

Vegetarische catering, geen wegwerpplastic en korting op plantaardige maaltijden.

Drie medewerkers lopen op de groene campus.
Pinar Coskun geeft een kookworkshop in Erasmus Food Lab.
Alexander Santos Lima

Erasmus Food Lab: recepten leren die goed zijn voor mens én planeet

Pinar Coskun is de oprichter van het Erasmus Food Lab. Hier geeft ze het populaire vak 'Sustainable and Equitable Food Strategies' en geeft ze veganistische kooklessen, waar medewerkers en studenten duurzame recepten leren.


 

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures die interessant voor jou zijn.

Twee medewerkers zijn met elkaar in overleg.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen