Erasmus Marketing Institute

Welkom bij het Erasmus Marketing Institute, onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Wij bieden deeltijd marketing opleidingen voor professionals. Daarnaast helpen wij organisaties met marketing strategie en complexe marketing vraagstukken.

Deeltijd marketing opleidingen voor professionals

Geef een Fast-Forward aan je carrière

Contractonderzoek voor bedrijven

Ondersteuning bij marketing strategy, customer journey, business development

In-Company Marketing Opleidingen

Tailor-made marketing opleidingen, effectieve werk-leer trajecten

Om ambitieuze businessdoelstellingen te realiseren moet is marketing is van groot belang binnen iedere organisatie: wie wil groeien, moet beschikken over een goede marketing strategie en effectieve marketing tools. Marketing gaat allereerst over het genereren van vraag door waarde te realiseren voor de klant. Daarnaast ook voor de eigen organisatie èn het maatschappelijk domein. Het Erasmus Marketing Institute, onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, biedt deeltijd marketingopleidingen voor professionals of aan organisaties door middel van In-Company marketing opleidingen.

Opleidingen

Daarom vind je bij ons deeltijd marketing opleidingen en marketing cursussen voor professionals die bijdragen aan jouw carrière en aan de groei van je organisatie. Ook ontwikkelen we voor organisaties tailor made marketing opleidingen.
Tijdens onze Marketing opleidingen komen wetenschappelijke inzichten aan bod maar we leggen ook heel nadrukkelijk de link met de praktijk. Aan de hand van inspirerende business cases en best practices. Onze docenten komen zowel van de Erasmus Universiteit als uit het netwerk van NIMA (het Nederlands Instituut voor Marketing).

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen