Opleidingen voor professionals (mensen met werkervaring)

Hieronder vind je onze verschillende marketing opleidingen en cursussen voor professionals. 

Opleiding Mastering Business & Marketing

Verbreed en verdiep je marketing kennis, leer nieuwe marketing tools

Bekijk opleiding

Post-Master Marketing Leadership

Ontwikkel jezelf op alle gebieden van de marketing

Bekijk opleiding

Opleiding: The New CMO | Marketing in the Boardroom

Nederlandse marketing professionals bij elkaar voor nieuwe kennis en inspiratie

Bekijk opleiding

Opleiding Disruptive Business & Digital Marketing Strategie

Ontdek het goud in je database en geef je marketing strategie een boost

Bekijk opleiding

Om de ambitieuze groeidoelstelling van je organisatie te bereiken moet je beschikken over een goede marketing strategie. Bovendien is de inzet van de juiste marketing tools essentieel. Vanzelfsprekend richt je je op de (potentiele) klanten en stakeholders van je organisatie. Maar ook in het maatschappelijk domein moet je propositie waarde toevoegen. 

Het Erasmus Marketing Institute biedt opleidingen waarin al deze elementen behandeld worden en de theorie en de praktijk gezamenlijk aan bod komen.
Onze marketing opleidingen en marketing cursussen voor professionals dragen bij aan jouw carrière en aan de groei van je organisatie.

Je kunt kiezen uit opleidingen waar disruptie en online marketing uitgebreid aan bod komen. Of een marketing opleiding waarin nieuwe marketingtechnieken en marketing tools behandeld worden alsmede inspirerende leerzame marketing cases. 

Effectief inspirerend leiderschap

Als je weet welke marketing strategie en bijpassende marketing tools moeten worden ingezet, hoe krijg je dat dan met je team voor elkaar? We besteden tijdens onze marketing opleidingen uitgebreid aandacht aan effectief en inspirerend leiderschap: Hoe ben je een inspirerende leider? Hoe stuur je op een goede sfeer in het team en op resultaat? In de opleiding Mastering Business & Marketing komt dit onderwerp uitgebreid aan bod.

Digital marketing en data science

Door digitalisering zijn allerlei nieuwe branches en business modellen ontstaan. Hoe worden digital marketing technieken in jouw organisatie toegepast? Wat weet jij van data science en hoe data voor jouw organisatie voor groei kunnen zorgen?

Leer hier meer over in onze opleiding voor professionals: Disruptive Business & Digital Marketing Strategie.