Erasmus Marketing Institute

Welkom bij het Erasmus Marketing Institute. 

Wij bieden marketing opleidingen voor professionals. Daarnaast helpen wij organisaties met marketing strategie en complexe marketing vraagstukken.

Marketing opleidingen voor professionals

Word een betere marketeer en business manager

Onze opleidingen

Contractonderzoek voor bedrijven

Ondersteuning bij marketing strategy, customer journey, business development

Onze diensten

Marketing is van groot belang binnen iedere organisatie: wie wil groeien, moet beschikken over een goede marketing strategie en effectieve marketing tools. Deze marketing strategie en marketing tools moeten bijdragen aan het realiseren van ambitieuze doelen, recht doen aan de klant, de eigen organisatie èn het maatschappelijk domein. Het Erasmus Marketing Institute wil op al die vlakken relevant zijn door kennis te delen en te ontwikkelen. 

Opleidingen

Daarom vind je bij ons marketing opleidingen en marketing cursussen voor professionals die bijdragen aan jouw carrière en aan de groei van je organisatie.
Je kunt kiezen uit opleidingen waar disruptie en online marketing uitgebreid aan bod komen. Of een marketing opleiding waarin nieuwe marketingtechnieken en marketing tools behandeld worden, in combinatie met inspirerende en leerzame marketing cases.

NIEUW: het beste van 2 werelden in één nieuwe toonaangevende Post-Master Marketing opleiding

Het Marketing Institute van de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) in Amsterdam hebben hun marketingkennis en netwerk gebundeld voor de ontwikkeling van een parttime Post-Master Marketing Leadership. 

Daarmee is de jarenlange wens van de Nederlandse marketeers realiteit geworden, aangezien hierin op het hoogste marketingniveau een stevige brug wordt geslagen tussen kennis uit marketingwetenschap en kennis en best practices uit de marketingpraktijk.

Actueel

Leiderschap

Resultaat = strategie x effectief leiderschap

Tijdens onze opleidingen wordt uitgebreid aandacht besteed aan effectief en inspirerend leiderschap. Samen winnen motiveert, bindt en boeit. Maar hoe inspireer je je team om de gestelde doelen te halen? Hoe zorg je voor resultaat en plezier in je team? Bekijk hier hoe leiderschap aan bod komt in onze executive opleiding Mastering Business & Marketing.

Data science en online marketing

Digitalisering heeft veel bestaande markten op de schop gegooid. Er zijn compleet nieuwe branches en business modellen ontstaan. Wat weet jij van data science? Hoe staat het met het toepassen en verwaarden van digitalisering en online marketing in jouw organisatie?
Alles hierover leer in onze data-gerichte opleiding voor professionals: Disruptive Business & Digital Marketing Strategie.