The New CMO | Executive Program

Business Strategy & Marketing in the Boardroom
Laat je inspireren als CMO en volg een opleiding aan de Erasmus Universiteit!

Als eindverantwoordelijke op het gebied van Marketing en Commercie binnen een grote organisatie ben je dagelijks bezig jouw team te inspireren tot een topprestatie. Maar wie inspireert jou? Hoe kom jij aan nieuwe kennis, vaardigheden, leerzame cases en een nuttig netwerk om je werk elke dag een beetje beter te doen? Hiervoor hebben we bij het Erasmus Marketing Institute het Executive Program The New CMO in het leven geroepen.

Als CMO zit je goed bij het Erasmus Marketing Institute

Waarom dit Executive Program?

Er komt veel kijken bij de rol van Chief Marketing Officer, in de wandelgangen ook wel CMO genoemd. En juist omdat je als CMO voor zoveel mensen een bron van kennis en motivatie bent, is het belangrijk om stil te staan bij hoe je voorziet in jouw eigen inspiratie. Bij Erasmus Marketing Institute zijn we op dit moment bezig met het ontwikkelen van een executive opleiding die jou het hele jaar waardevolle kennis en reflectie biedt, zonder jouw drukke agenda geweld aan te doen.

Interesse? Laat in het webformulier je gegevens achter. Zodra het programma definitief is, sturen we je vrijblijvend de brochure toe. Heb je een specifieke vraag over dit programma? Neem dan per mail contact met ons op.

De belangrijkste informatie van dit Executive Program op een rij

Investering
De investering voor Executive Program The New CMO van Erasmus Marketing Institute bedraagt € 1.995,- per kwartaal (dit bedrag is exclusief btw).

Locatie
De bijeenkomsten zullen georganiseerd worden op inspirerende locaties op of rond de campus van de Erasmus Universiteit.

Het Executive Program Marketing & The Value of Data is ontwikkeld door het Erasmus Marketing Institute, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De programmaleiding is in handen van Emilie Huber (Program Director). 

Tijdens de colleges delen ervaren hoogleraren en universitair docenten van Erasmus School of Economics en Rotterdam School of Management, aangevuld met zeer ervaren praktijkdocenten van het NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing), hun kennis en inzichten. Alle docenten zullen hun theoretische expertise combineren met nuttige cases uit de praktijk, om een zo compleet mogelijk programma neer te zetten

Praktische vragen over dit Executive Programma? Stuur een mail naar de programmacoördinator.

Iedere 3 maanden bieden we op een donderdag en vrijdag een inspirerend programma aan.

Dit Executive Program is bedoeld voor Chief Marketing Officers/CMO’s van grote(re) toonaangevende organisaties en professionals met minimaal 15 jaar werkervaring.

Programma afgerond? Dan ontvang je een certificaat van deelname vanuit Erasmus Marketing Institute, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

Program Coordinator

E-mailadres
erasmusmarketinginstitute@ese.eur.nl
Telefoonnummer
010 - 408 27 69
Adres
Burgemeester Oudlaan 50 | Van der Goot Building, M5-45
3062 PA
Rotterdam

Meer lezen over Marketing? Check onderstaande blogs!

Marketing in crisistijd vanuit wetenschappelijk oogpunt

Bij Erasmus Marketing Institute doe jij als CMO nieuwe kennis op!

Growth hacking: wat is het en hoe start ik ermee?

Meer weten over growth hacking? Meld je aan voor onze opleiding!

Podcasts die inspireren en motiveren

De leukste podcasts via Erasmus Marketing Institute!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen