Impact Centre Erasmus

Impact zichtbaar maken

Onderzoek

Laat je inspireren!

Onderwijs & Ontwikkeling

Opleidingen & Events

  • Executive Program CSR

    Dé MVO opleiding met impact! De volledige leergang start weer met module 1 op 12 maart 2021.
  • Impact in Action

    Van impact denken naar impact doen: breng de theorie in praktijk met Impact in Action. 
  • Impact in One Day 2021

    Leer in een dag meer over maatschappelijke verantwoord ondernemen. Meld je aan voor Impact in One Day op 22 september. Mis het niet.
Impact Centre Erasmus onderzoekt Maatschappelijke Diensttijd
Impact Centre Erasmus is trots te vermelden dat we de komende jaren onderzoek gaan doen naar de impact en het versterken van de Maatschappelijke Diensttijd. Tijdens de Maatschappelijke Diensttijd zetten jongeren zich vrijwillig actief in voor anderen.
Groeien naar meer inclusie in de culturele sector: Van Theory of Change naar meetplan
Voor STUDIO i deed Impact Centre Erasmus onderzoek naar hoe culturele organisaties de mate van inclusie en toegankelijkheid kunnen meten, met deze handleiding als resultaat.
Speciale uitgave Management Scope in samenwerking met Impact Centre Erasmus
De speciale editie van Management Scope staat compleet in het teken van impact leadership en de Management Scope Corporate Impact Index (MSCII). Voor deze special en de MSCII is samengewerkt met Impact Centre Erasmus.
De winst van stakeholderinclusie
In samenwerking met Global Compact Nederland voerden wij een onderzoek uit naar Stakeholder Management onder Nederlandse organisaties. Het doel was inzicht te krijgen in de Nederlandse praktijk rondom stakeholder management in relatie tot de SDG's.