Werken als Programmacoördinator (0,6-0,8 fte)

Kom werken bij Erasmus Economics & Business Executive Education!
Werken als Program Coordinator bij de Erasmus Universiteit

In jouw rol als programmacoördinator ben je betrokken bij vrijwel alle aspecten van het organiseren van een opleiding. Je werkzaamheden zijn ontzettend divers en geen dag is hetzelfde. Kom jij tot je recht in een functie waarin je zelfstandigheid en samenwerking combineert, en geef jij graag overal een eigen draai aan? Dan is de functie van Program Coordinator echt iets voor jou!

Werken als Program Coordinator bij de Erasmus Universiteit

Hoe ziet jouw dag als Program Coordinator eruit?

Op dit moment hebben wij een vacature voor Program Coordinator bij het team van Erasmus Happiness Economics Research Organisation (EHERO). Het betreft een functie voor 24 - 32 uur per week. In principe zijn je werkdagen in overleg in te vullen, maar met opleidingsdagen ben jij natuurlijk van de partij.  

In de rol van Program Coordinator (0,6 - 0,8 fte) bij Erasmus Economics & Business Executive Education werk je in een team met programmadirecteuren en onderzoekers. Jij coördineert allerlei zaken van de opleidingen rondom Liefde, Geluk en Hoop. Je hebt dus veel verantwoordelijkheden en werkt veel zelfstandig. Tegelijkertijd werk je nauw samen met andere coördinatoren als het gaat om de algemene werkzaamheden van de programma's. 

De belangrijkste informatie van deze vacature op een rij

Om je een idee te geven van de rol van Program Coordinator, hebben we hieronder alvast wat taken en verantwoordelijkheden voor je op een rijtje gezet: 

  • Alle voorkomende werkzaamheden om de opleidingen te ondersteunen, zoals het regelen van locaties/zalen, catering, docenten, literatuur, roosters en afspraken
  • Organiseren van bijeenkomsten zoals het jaarlijkse netwerk-event
  • Ondersteunen van marketingactiviteiten, zoals podcasts, posts, mailings en advertenties
  • Bijwonen van teamoverleggen, zoals met EHERO-collega's of met andere coördinatoren
  • Aanspreekpunt zijn voor deelnemers en sprekers
  • Deelnemen aan diverse projecten

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional met een MBO+/HBO werk- en denkniveau en een solide achtergrond in administratieve en commerciële taken. Met meerdere jaren ervaring op dit gebied, beschik je over uitstekende zakelijke communicatievaardigheden en een natuurlijk vermogen om studenten, docenten en programmamanagement met elkaar te verbinden. Organiseren en plannen gaan je daarbij goed af en in het volledige traject, van aanmelding tot afstuderen laat je geen mogelijkheid onbenut om het verschil te maken. 

Flexibiliteit is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je benadert elke situatie met een positieve instelling en complexe vragen schrikken je niet af. Het behouden van overzicht, zelfs bij meerdere taken tegelijk, is een van jouw sterke punten, en je hebt oog voor detail.

Je bent nauwkeurig en staat open voor feedback, waarbij je het ziet als een kans om bij te dragen aan de voortdurende verbetering van onze programma’s en het team. Servicegerichtheid is een tweede natuur voor jou, maar je weet ook je grenzen te bewaken. Je voelt je thuis in een professionele omgeving met hoogopgeleide collega's, waar zowel hoge standaarden als een nuchtere mentaliteit worden gewaardeerd.

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie in een stimulerende omgeving. Daarnaast maak je deel uit van een team met tien enthousiaste collega’s die met elkaar continu streven naar groei en ontwikkeling (zowel persoonlijk als qua team), samenwerking en verbondenheid en een goede werk-privébalans. Zo kan er deels thuis worden gewerkt en heb je op basis van 40 uur maar liefst 25 vakantiedagen en 19 ADV-dagen. De periode tussen Kerst en Oud & Nieuw is de universiteit gesloten.

Het dienstverband wordt aangegaan voor de bepaalde periode van één jaar en kan bij goed functioneren worden omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.693,- (startschaal 7) en € 4.103,- (eindschaal 8) bruto per maand (exclusief vakantiegeld). 

Erasmus Economics and Business Executive Education (EEBEE) is het platform van de opleidingen van onder andere de merken EHERO, EGI (Erasmus Governance Institute), Erasmus Marketing Institite (EMI) en Impact Centre Erasmus (ICE). 

EHERO (Erasmus Happiness Economics Research Organisation) is een kennis- en onderzoeksinstituut op gebied van geluk aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Al ruim 10 jaar kijken we naar het concept geluk, ofwel levensvoldoening; de mate waarin iemand zich prettig voelt in het leven en tevreden is met het leven als geheel. Onze missie is om bij te dragen aan een groter evenwichtig geluk voor een groter aantal mensen. Aan de ene kant ontwikkelen we hiervoor kennis en inzichten door middel van onderzoek. Aan de andere kant delen we onze kennis en inzichten tijdens Masterclasses en Executive Programma’s op gebied van Geluk, Hoop en Liefde.

Dankzij diverse samenwerkingsverbanden binnen en met de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn wij in staat om kwalitatief hoogstaande opleidingen en onderzoek aan te blijven bieden. Met ons diverse aanbod van post-initieel via permanente educatie tot executive masterclasses dragen wij bij aan de strategische doelstelling leven lang leren. Jij binnenkort ook? Wij ontmoeten je graag!

Voor nadere informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Aartie Bhawaniebhiek, programmacoördinator EHERO (010 - 408 14 15) of per e-mail met Erik Bemelmans, Algemeen Directeur van EHERO: bemelmans@ese.eur.nl

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan vóór 15 maart 2024 en word een onmisbare schakel in ons team! Mail je sollicitatiebrief en CV naar esaa-pip@ese.eur.nl en vermeld daarbij de vacaturenaam in het onderwerp van de e-mail. 

Aartie Bhawaniebhiek

Program Coordinator

Telefoonnummer
010 - 408 14 15
Adres
Burgemeester Oudlaan 50 | Van der Goot Building, M5
3062 PA
Rotterdam

Meer lezen over (werk)geluk? Check onderstaande blogs!

Werkgeluk: liever je hart luchten dan een duur bedrijfsuitje

Twee vrouwelijke collega's voeren een gesprek met elkaar op een rustige plek

Vijf belangrijke inzichten over diversiteit

'Don't waste your talent' is er op het asfalt gespoten

Solliciteren op een rol als Commissaris? Volg deze 5 stappen!

Een goed ingerichte werkplek zorgt voor concentratie

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen