Het kennisplatform voor impactgedreven onderwijs

Het kennisplatform voor impactgedreven onderwijs is een virtuele ruimte om kennis en tools te vinden voor impactgedreven onderwijs. Hier vind je inspirerende kennis en tools om positieve maatschappelijke verandering in het hoger onderwijs te stimuleren. 

Impact at the Core presenteert met trots het Kennisplatform voor impactgedreven onderwijs. In deze samenwerking brengen we tools samen die we samen met de EUR-faculteiten hebben ontwikkeld. Het platform richt zich op samenwerking met maatschappelijke partners, experiential learning, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzame impact. Het biedt docenten en onderwijskundigen factsheets, tools en e-modules die inspireren tot innovatief en betekenisvol onderwijs. 

Samen verkennen we verschillende manieren om studenten sterker te maken, samen te werken met belangrijke maatschappelijke partners, urgente sociale problemen aan te pakken, innovatie te stimuleren en inclusieve gemeenschappen te bouwen.

Meer informatie

Impact at the Core is een centraal innovatieprogramma aan de Erasmus Universiteit Rotterdam waarin we onderwijs ontwikkelen waarbij studenten samen op zoek gaan naar oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Dit doen we door het opzetten, versterken en samen ontwikkelen van zogenoemd impact-gedreven onderwijs. Daarmee bedoelen we onderwijs waarin onze positieve bijdrage aan de maatschappij een centrale rol speelt.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen