Een baan met impact bij Erasmus Universiteit Rotterdam

Als werkgever wil de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Dat doen we samen met onze 3.700 academici en professionals en 33.000 studenten uit 140 landen.

Met een open blik op de wereld en met aandacht voor diversiteit van achtergronden en opvattingen werken onze wetenschappers en onderzoekers, docenten, studenten en professionals nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dit doen we onder het motto Making Minds Matter, wat staat voor onze ambities, zowel wetenschappelijk als maatschappelijk. Wat de Erasmus Universiteit Rotterdam onderscheidt is in de eerste plaats de manier waarop we dat doen: the Erasmian Way.

The Erasmian Way staat voor wereldburgerschap, maatschappelijke betrokkenheid, verbindend, ondernemend en ruimdenkend. We werken er hard aan om deze waarden in 2024 geheel in ons DNA te hebben verweven, en zoeken wetenschappers, docenten, professionals en studenten die deze kernwaarden belichamen en positieve maatschappelijke impact willen hebben op de wereld om hen heen. Net als onze naamgever willen we een duurzame bijdrage leveren aan de oplossing van actuele maatschappelijke vraagstukken.

Become an Erasmian

De wereld verandert razendsnel en dat vraagt om veerkracht en visie van organisaties en werkgevers. Zo ook van Erasmus Universiteit Rotterdam. Het is meer dan ooit zaak om meerwaarde te leveren voor de samenleving en voor onze medewerkers. Daarom blijven we als EUR ook de komende jaren actief investeren in het welzijn van onze medewerkers en in een inclusieve en diverse werkomgeving. In ons onderzoek en onderwijs stellen we de Erasmian Values centraal.

Herken jij je in onze Erasmian Values, en wil je ook dagelijks werken aan onderwijs, onderzoek of projecten met een duidelijk maatschappelijk karakter? Bekijk de verhalen van onze medewerkers en lees onze werkgeversvisie. Enthousiast geworden? We hopen je van harte terug te zien op onze campussen in Rotterdam en Den Haag.

Making Minds Matter

Erasmus University Rotterdam has a clear mission: creating positive societal impact, the Erasmian way.

Onze werkgeversvisie

Creating Positive Societal Impact

Onze mensen en hun verhalen

Wil jij weten hoe het is om te werken bij EUR?

De meest recente vacatures

 • Medewerker Record Transaction Office (1 fte)

  Als medewerker RTO is het jouw taak om te zorgen dat de financiële gegevens van EUR kloppen en betrouwbaar zijn. Dit doe je samen met je collega’s door zorg te dragen voor de grootboekadministratie en het periodieke afsluitproces en door de tussenrekeningen te bewaken. Daarnaast houd je …
 • Senior Woordvoerder EUR (1.0 fte)

  Als woordvoerder sta je voor de reputatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam: je bent in veel gevallen onze stem en ons gezicht. De communicatiemomenten kies je zorgvuldig om de EUR en haar visie en strategie optimaal te presenteren in de media, en waar mogelijk haak je aan op de actualiteit. …
 • HR Business Partner (0,9 fte)

  Als HR Business Partner ben jij een senior sparringpartner en klankbord voor het management van de faculteit. Samen met jouw HR Adviseur en de EUR HR-collega’s til jij het HR-beleid naar een hoger niveau, signaleer jij actief ontwikkelingen en denk jij mee over een integrale benadering van …

Open sollicitaties

Heb je interesse in een baan bij Erasmus Universiteit Rotterdam, maar staan er momenteel geen passende vacatures open? Neem dan even contact op met de afdeling of faculteit waar je interesse in hebt en overleg met hen. We verzoeken je geen open sollicitaties naar ‘de EUR in het algemeen’ te sturen. 

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen