Organisatie Erasmus Governance Institute

Team EGI

 • mr. E.J.M. (Liesbeth) van Laak

  Liesbeth van Laak is Director van het Erasmus Governance Instituut. Naast haar werkzaamheden voor EGI is zij trainer in de Beroepsopleiding Advocaten en verbonden aan EY. Voor EY faciliteert zij Highest Performing Teams. Daarnaast, doet zij zelfevaluaties van Raden van Commissarissen en Raden van Toezicht en ondersteunt zij Raden en besturen om (nog) beter te functioneren.

  Liesbeth studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werkte vervolgens als secretaris bij het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart, een belangenbehartiging- werkgeversorganisatie voor ondernemers in de Rijn- en Binnenvaart. Daarna werkte zij als advocaat bij Van Anken Knüppe Damstra, inmiddels AKD in Rotterdam. Vanaf 2000 werkt ze voor diverse opdrachtgevers. Sinds 2021 is zij lid van de Raad van Toezicht van LMC-VO, een scholengroep van 23 voortgezet onderwijs scholen in Rotterdam. Bekijk cv op LinkedIn.

 • Mr. C.G. (Claudia) Mangal

  Claudia Mangal is Program Manager bij het Erasmus Governance Institute. Naast haar werkzaamheden voor EGI is zij werkzaam als professional support lawyer bij de praktijkgroep Employment & Pensions van Houthoff.

  Claudia studeerde Nederlands recht aan de Erasmus universiteit en werkte vervolgens als juridisch adviseur bij de rechtsvoorganger van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en als senior knowhow adviseur bij Loyens & Loeff. Bekijk cv op LinkedIn.

 • L. (Lisanne) Veter MSc

  Lisanne Veter is sinds september 2018 promovenda bij het Erasmus Governance Institute. Haar promotie onderzoek richt zich op behavioural governance Voor haar promotie onderzoek behaalde zij de master in Management en Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens haar bachelor Bestuurs- en Organisatie Wetenschappen, tevens aan de Vrije Universiteit, studeerde zij een semester in Perth, Australië aan de University of Western Australia. Bekijk cv op LinkedIn.

 • Prof. Dr. J. (Jatinder) Sidhu

  Jatinder Sidhu is de Scientific Director van het Erasmus Governance Institute. Na het behalen van zijn doctoraat bij het Tinbergen Instituut, Erasmus School of Economics, trad hij in dienst bij de Rotterdam School of Management.

  Hij bekleedt momenteel de leerstoel Strategic Management en Organization aan het prestigieuze Leeds University Business School, onderdeel van University of Leeds, gevestigd in het Verenigde Koninkrijk. Zijn onderzoek is verschenen in verschillende gerenommeerde tijdschriften waaronder Organization Science, Journal of Management, Journal of Management Studies, Journal of Product Innovation Management, en International Business Review.

  Prof. Sidhu is Associate Editor van de European Management Review, het wetenschappelijk tijdschrift van de European Academy of Management. Bekijk cv op LinkedIn.

 • Mevrouw A.M. (Marina) de Bruijn-Straver Bc

  Marina de Bruijn is sinds mei 2010 programma coordinator van het Programma van Commissarissen en Toezichthouders en de Masterclasses. Bekijk cv op LinkedIn.

 • Mevrouw L. (Leonie) Giezeman

  Leonie Giezeman is sinds 2017 werkzaam als programma coordinator van het Programma van Commissarissen en Toezichthouders en de Masterclasses. Bekijk cv op LinkedIn.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen