Studieadviseurs

Voor meer specifieke vragen en adviezen over het studieprogramma, de studieplanning, persoonlijke omstandigheden, studeren met een functiebeperking e.d. kunnen studenten terecht bij de studieadviseurs. Dit gebeurt op vertrouwelijke basis.  

Studieadviseur Geschiedenis (bachelor)

E-mailadres
studentadvisor.his@eshcc.eur.nl
Kamer
M7-42
Ruimte
Van der Goot

Eveline Schaefer

Voor korte vragen kun je een e-mail sturen naar studentadvisor.his@eshcc.eur.nl Veel van de relevante informatie kun je zelf al vinden op de Current Students website.  

Als je graag een afspraak wilt inplannen (via Microsoft Teams), stuur dan een e-mail met daarin een korte beschrijving van je vraag of situatie en een aantal suggesties voor een datum en tijd. 

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag oneven weken. 

Studieadviseur Cultuurwetenschappen (bachelor)

E-mailadres
studentadvisor.acs@eshcc.eur.nl
Kamer
M7-40
Ruimte
Van der Goot

Mariëlle van Leeuwen

Voor korte vragen kun je een e-mail sturen naar studentadvisor.acs@eshcc.eur.nl. Veel van de relevante informatie kun je zelf al vinden op de Current Students websites.

Als je graag een afspraak wilt inplannen (via Microsoft Teams), stuur dan een e-mail met daarin een korte beschrijving van je vraag en een aantal suggesties voor een datum en tijd.  

Werkdagen: maandag - vrijdag 

Studentadviseur IBCoM

E-mailadres
studentadvisor.ibcom@eshcc.eur.nl
Kamer
M8-42
Ruimte
Van der Goot

Mirjam Schambach

Voor korte vragen kun je een e-mail sturen naar studentadvisor.ibcom@eshcc.eur.nl. Veel van de relevante informatie kun je zelf al vinden op de Current Students website.  

Als je graag een afspraak wilt inplannen (via Microsoft Teams), stuur dan een e-mail naar studentadvisor.ibcom@eshcc.eur.nl met daarin een korte beschrijving van je vraag.  

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag & vrijdag 

Eveline Stoker

Eveline Stoker is momenteel afwezig. Neem contact op met Mirjam Schambach via hetzelfde e-mailadres (studentadvisor.ibcom@eshcc.eur.nl).  

Studieadviseur (Pre)Masteropleidingen Media Studies, Geschiedenis en Cultuurwetenschappen

E-mailadres
studentadvisor.master@eshcc.eur.nl
Kamer
M8-42 & M7-42
Ruimte
Van der Goot

Kees Geluk

Voor korte vragen kun je een e-mail sturen naar studentadvisor.master@eshcc.eur.nl. Veel van de relevante informatie kun je zelf al vinden op de Current Students websites van Media StudiesGeschiedenis en Cultuurwetenschappen.

Als je graag een afspraak wilt inplannen, stuur dan ook een e-mail met daarin een korte beschrijving van je vraag en een voorstel voor datum en tijd.  

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen