Bachelor Open Dag

Kom langs op de Bachelor Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam op zaterdag 30 oktober 2021 en vind de opleiding die bij jou past! Ontdek wat Rotterdam jou straks als student te bieden heeft, stel al je vragen over studiefinanciering of het vinden van een kamer. Of verken onze multifunctionele campus tijdens een campustour.

Fysiek of on demand

In het kader van de maximumcapaciteit vragen we je om alleen en met het ov naar de Bachelor Open Dag te komen of met maximaal één begeleider (ook dan zoveel mogelijk met het ov). Voor zowel je ouders als jezelf geldt dat alle algemene voorlichtingssessies worden opgenomen en na de Bachelor Open Dag online ter beschikking worden gesteld. Mocht je dus écht niet kunnen of willen komen, je ouders en jij kunnen in de week na de Bachelor Open Dag alle algemene voorlichtingssessies on demand terugkijken. Wil je enkel van de on demand optie gebruikmaken? Je dient je dan nog steeds aan te melden voor de Bachelor Open Dag en ontvangt in een later stadium bericht over de opgenomen algemene voorlichtingssessies.

De opnames van alle algemene voorlichtingssessies zullen tot maandag 10 januari 2022 online beschikbaar zijn.

Voor meer informatie over hoe de Erasmus Universiteit Rotterdam omgaat met jouw persoonsgegevens, bekijk ons privacy statement.

Online Open Dag Erasmus Medisch Centrum

Wil je een voorlichtingssessie bijwonen van Geneeskunde, Nanobiologie en/of Klinische Technologie? Meld je dan aan voor de Online Open Dag Erasmus MC op zaterdag 6 november 2021. De opleiding Geneeskunde is bij de Bachelor Open Dag wel aanwezig met een eigen informatiestand.

Wat kun je verwachten tijdens de Bachelor Open Dag?

Bachelor Open Dag 2019 aftermovie

Op de Bachelor Open Dag kun je voorlichtingssessies over alle bacheloropleidingen bijwonen. Daarnaast staan er studievoorlichters, studenten en afgestudeerden voor je klaar om je vragen over de bacheloropleiding van je keuze te beantwoorden. Ook kun je onder leiding van een gids onze multifunctionele campus en onze moderne wereldstad Rotterdam verkennen.

Op de Bachelor Open Dag zullen foto’s en video’s worden gemaakt die na afloop op onze website of social media kanalen kunnen worden geplaatst.

Voor meer informatie over hoe de Erasmus Universiteit Rotterdam omgaat met jouw persoonsgegevens, bekijk ons privacy statement.

Contact opnemen?

E-mailadres
openday@eur.nl

We proberen je vragen direct te beantwoorden.

Bekijk de opleidingvideo's

Bezoek een (online) meeloopdag

Virtual Experience

Scroll door onze campus, collegezalen en studentenkamers

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen