Samenwerken

Wat ESHCC voor uw bedrijf kan betekenen

Op zoek naar een stagiair(e)?

Studenten van de Erasmus School of History, Culture and Communication doen tijdens hun bachelor een verplichte stage. Tijdens hun opleiding verwerven ze veel vaardigheden die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw organisatie. Zo leren ze goed te schrijven en te beargumenteren, kunnen ze omgaan met grote hoeveelheden informatie en hebben zij een kritische, constructieve blik op hedendaagse issues. 

Meer informatie over stages

Onderzoek in opdracht

Als instelling, overheid of bedrijf kunt u ons benaderen voor wetenschappelijk onderzoek of advies op maat. Wij werken aan projecten in opdracht van of in samenwerking met bedrijven, musea, overheden en andere organisaties. Deze projecten kunnen bijvoorbeeld resulteren in een monografie, een onafhankelijk advies, een website of database.

Bezoek onze pagina's over Onderzoek om te bekijken welke thema's onze onderzoekers behandelen.

Lees meer

Media-optredens en lezingen

Onze wetenschappers delen hun kennis graag met een breed publiek. Zij verschijnen regelmatig in de media en geven lezingen voor verschillende publieken. 

Wilt u een van onze experts spreken, dan kunt u zelf contact opnemen met een van onze onderzoekers of contact opnemen met onze persvoorlichter, Lieke van Eijk, via vaneijk@eshcc.eur.nl.

Onze onderzoekers

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen