Samenwerken

Wat ESHCC voor uw bedrijf kan betekenen
Hoge gebouwen met hijskraan in Rotterdam

  

Stage Atelier van Lieshout

Op zoek naar een stagiair(e)?

Bachelorstudenten van de Erasmus School of History, Culture and Communication doen tijdens hun studie allemaal een verplichte stage. Bij onze faculteit leren ze een groot scala aan vaardigheden die van waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf of organisatie.

Kies hieronder een van onze afdelingen en ontdek over welke specifieke vaardigheden onze studenten beschikken en hoe je onze stagecoordinatoren kunt bereiken.

Alex van Stipriaan op de foto met burgemeester Aboutaleb na winnen Dutilh Prijs
Arie Kers

Onderzoek in opdracht

Als instelling, overheid of bedrijf kunt u ons benaderen voor wetenschappelijk onderzoek of advies op maat. Wij werken aan projecten in opdracht van of in samenwerking met bedrijven, musea, overheden en andere organisaties. Deze projecten kunnen bijvoorbeeld resulteren in een monografie, een onafhankelijk advies, een website of database.

Bezoek onze pagina's over Onderzoek om te bekijken welke thema's onze onderzoekers behandelen.

Lees meer
Etienne Auge giving presentation at Universiteit van Nederland

Media-optredens en lezingen

Onze wetenschappers delen hun kennis graag met een breed publiek. Zij verschijnen regelmatig in de media en geven lezingen voor verschillende publieken. 

Wilt u een van onze experts spreken, dan kunt u zelf contact opnemen met een van onze onderzoekers of contact opnemen met onze persvoorlichter, Lieke van Eijk, via vaneijk@eshcc.eur.nl.

Onze onderzoekers

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen