Minoronderwijs aan de EUR

Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam kun je in het derde jaar van je Bachelor een minor volgen. Wil je je specialiseren binnen je vakgebied? Volg dan een minor bij je eigen faculteit of opleiding. Wil je je breder oriënteren, kies dan voor een minor bij een andere faculteit. Wil je je minor bij een andere universiteit volgen? Bekijk dan het aanbod van de TU Delft of de Universiteit Leiden. Sinds een aantal jaar werkt de EUR nauw samen met deze twee universiteiten. 

Wat je ook kiest, met je minor geef je een eigen insteek aan je academische opleiding.  

LET OP: het minoraanbod voor 2018-2019 wordt begin april online gepubliceerd (zie tab minorenlijst).

Minorronde 2018-2019

De minoraanmeldperiode loopt van 1 mei t/m 31 mei 2018. Lees meer over de aanmeld- en plaatsingsprocedure. Zoek in de toelatingsmatrix op voor welke minors je je kunt aanmelden (online vanaf april).

De minorperiode aan de EUR is voor alle faculteiten vastgesteld op de eerste tien weken van het academisch jaar. Al het minoronderwijs, inclusief afsluitende toetsen, vindt plaats tijdens deze periode. Voor 2018-2019 betekent dit dat het minoronderwijs staat ingepland van 3 september tot en met 9 november 2018. Minors zijn standaard 15 EC.

Testimonials

Benieuwd naar wat je kunt verwachten van een minor? Bekijk hieronder testimonials van oud-minorstudenten. 

Your minor at Erasmus University Rotterdam: a testimonial

Your minor at Leiden University: a testimonial

Your minor at Delft University of Technology: a testimonial

Joint minor Responsible Innovation