Minoren

Minoren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

In je derde bachelorjaar krijg je de kans om een minor te volgen. Je kunt ervoor kiezen je horizon te verbreden door je minor bij een andere faculteit of universiteit te volgen. Of je kiest voor een minor binnen je eigen faculteit. In ieder geval biedt je minor je de kans je eigen insteek te geven aan je opleiding.  

Minorronde EUR 2018-2019

De minorperiode aan de EUR loopt in de eerste 10 weken van het academisch jaar 2018-2019. Al het minoronderwijs, inclusief afsluitende toetsen, vindt plaats in deze periode. Minoren aan de EUR zijn standaard 15 EC.

Minor aanmeldronde EUR 2018-2019

De aanmeldronde is alleen voor alle studenten die in de derde bachelorjaar een minor willen volgen. Het is mogelijk om je in te schrijven voor een minor aan de EUR, TU Delft of Universiteit Leiden. De minor aanmeldperiode loopt van 1 mei t/m 31 mei 2018. Kijk in de toelatingsmatrix welke minoren open staan voor inschrijving (online vanaf april).

Testimonials

Benieuwd naar wat je in het algemeen kunt verwachten van een minor in Rotterdam of bij een van de partneruniversiteiten? Bekijk hieronder testimonials van studenten die vorig jaar hun minor in Rotterdam, Delft of Leiden hebben gevolgd. 

Your minor at Erasmus University Rotterdam: a testimonial

Your minor at Leiden University: a testimonial

Your minor at Delft University of Technology: a testimonial

Joint minor Responsible Innovation