Minoronderwijs aan de EUR

Geef kleur aan je opleiding met een minor! Aan het begin van je derde bachelorjaar is er ruimte om een minor te volgen. Ga jij je horizon verbreden of ga je juist specialiseren binnen je eigen vakgebied? Waar je ook voor kiest, Minor = More!

Kies welke situatie op jou van toepassing is voor meer informatie over het aanbod, aanmelding, wisselen en uitschrijven en andere praktische zaken.

Nieuws

 • Aanmeldperiode 15 t/m 30 juni

  Ben je uitgeloot, ben je vergeten om je minorvoorkeuren op tijd door te geven of ben je niet tevreden met je minor? Voor minoren waar na de loting nog plek vrij is kun je je vanaf 15 juni tot en met 30 juni nog aanmelden in OSIRIS Student. Dit gaat ook op basis van een loting waarbij je weer maximaal 5 minorvoorkeuren kunt aangeven. Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een LDE, Leidse of Delftse minor.  Meer informatie? Klik hier.

 • Minor Orgaantransplantatie niet aangeboden

  De minor Orgaantransplantatie van Erasmus MC wordt wegens omstandigheden niet aangeboden in het academisch jaar 2021-2022. Mocht je je deze minor als voorkeur hebben opgegeven, dan ontvang je hierover nog een apart bericht.

 • Onderneming en financiële markt niet aangeboden 21-22

  De minor Onderneming en financiële markt van ESL wordt wegens omstandigheden niet aangeboden in het academisch jaar 2021-2022. Benieuwd welke minoren je wel kan kiezen? Check de minorlijst!

 • Aanmelden minoren 2021-2022

  April
  Van 1 april tot en met 15 april kan je je registreren voor een selectieminor, educatieve minor of een EMC minor met verblijf in het buitenland.

  Mei
  Geef van 3 mei tot en met 31 mei je minorvoorkeuren op voor de reguliere minoren. 

  Meer informatie? Klik hier.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen