Werken bij ESHCC

Werken bij Erasmus Universiteit Rotterdam is meer dan alleen een baan hebben. Je bent deel van een organisatie die positieve maatschappelijke impact creëert, wat onze missie en werkgeversvisie weerspiegelt. Dit doen we samen met meer dan 3.700 academici en professionals en 33.000 studenten uit meer dan 140 landen.

Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) is een van de zeven scholen van Erasmus Universiteit Rotterdam en bestaat uit de afdelingen Geschiedenis, Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie. Bij ESHCC werk je op een school die hoge kwaliteit onderwijs biedt, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, op het snijvlak van de Geesteswetenschappen en de Sociale Wetenschappen. We onderwijzen onze ambitieuze, Nederlandse en internationale studenten in een prikkelende leeromgeving. Na hun afstuderen hebben zij de kennis, inzicht en vaardigheden opgedaan om een belangrijke en inspirerende bijdrage te leveren aan een samenleving die steeds internationaler wordt en waarin diversiteit een grote rol speelt.

Making Minds Matter

Met een open blik op de wereld en met aandacht voor diversiteit van achtergronden en opvattingen werken onze wetenschappers en onderzoekers, docenten, studenten en professionals nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dit doen we onder het motto Making Minds Matter, wat staat voor onze ambities, zowel wetenschappelijk als maatschappelijk. Wat de Erasmus Universiteit Rotterdam onderscheidt is in de eerste plaats de manier waarop we dat doen: the Erasmian Way.

The Erasmian Way

The Erasmian Way staat voor wereldburgerschap, maatschappelijke betrokkenheid, verbindend, ondernemend en ruimdenkend. We werken er hard aan om deze waarden in 2024 geheel in ons DNA te hebben verweven, en zoeken wetenschappers, docenten, professionals en studenten die deze kernwaarden belichamen en positieve maatschappelijke impact willen hebben op de wereld om hen heen. Net als onze naamgever willen we een duurzame bijdrage leveren aan de oplossing van actuele maatschappelijke vraagstukken.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen