Achter de schermen bij hét Rotterdamse dakenfestival

ESHCC alumni evenement: Rotterdamse Dakendagen 2024
Datum
donderdag 23 mei 2024, 18:30 - 22:00
Type
Alumni
Gesproken taal
Engels
Locatie

Luchtpark Hofbogen, Luchtsingel, 3032 AH Rotterdam

Ticket informatie

Kaarten zijn uitverkocht!

Voeg toe aan agenda
Audience enjoying a theater show on a rooftop: Dressed for Space

Van 24 t/m 26 mei is het weer zover: dan vinden de Rotterdamse Dakendagen plaats! Tijdens dit jaarlijkse festival wordt het grotendeels lege daklandschap van de stad omgetoverd tot een feestelijke en gastvrije plek voor tienduizenden mensen. 

Op donderdag 23 mei organiseert ESHCC in samenwerking met de Dagendagen een avond voor ESHCC alumni. 

We verzamelen bij Luchtpark Hofbogen waar we "achter de schermen" de festivallocatie in opbouw zien, en horen van ESHCC alumni Nikki Kamps (Directeur Rotterdamse Dakendagen) en Annabel Draaijers (Projectsecretaris en fondsenwerver Rotterdamse Dakendagen) over de interdisciplinaire praktijk waarin (podium)kunst, architectuur en het verduurzamen van de stad elkaar vinden. Vervolgens lopen we gezamenlijk naar het dak van de Hofpoort voor de Engelstalige theatervoorstelling 'Dressed for Space'. We sluiten de avond af met een gezellige borrel bij BIRD.  

Over Dressed for Space
In deze absurdistische komedie over stadsdaken, fantasie en vrijheid worden we meegenomen in een verhaal dat gaat over de acceptatie van onszelf, het comfortabel zijn in ons eigen lichaam en geest en het streven om ons verbonden te voelen met onze collectieve ruimte. 

Programma   

18:30-18:50uWelkom & korte presentatie door ESHCC alumni Nikki Kamps en Annabel Draaijers (locatie: Luchtpark Hofbogen)
18:50-19:30uVerplaatsen (lopend) naar Dak Hofpoort & welkom op het dak
19:30-20:15u Theatervoorstelling 'Dressed for Space' - Patrick J O'Reilly
20:30uNetwerkborrel BIRD

Tickets

Kaarten zijn uitverkocht! Het is helaas niet langer mogelijk te registreren voor dit evenement.  

*Houd er rekening mee dat alle ticketverkopen definitief zijn en de tickets niet restitueerbaar zijn. Wij waarderen je begrip.

Meer informatie

Achter De Schermen 
Het alumni evenement tijdens de Rotterdamse Dakendagen is het derde evenement in een reeks ‘Achter De Schermen’ bezoeken die de faculteit in 2023/2024 organiseert. We zien als faculteit dat onze alumni op interessante en inspirerende plekken in de maatschappij terechtkomen. Met de “Achter De Schermen” serie, willen we deze werkplekken openstellen voor mede-alumni om te laten zien waar andere alumni zoal terecht komen, een uniek inkijkje geven in het reilen en zeilen van een organisatie, en ESHCC-alumni bij elkaar brengen.   

Rotterdamse Dakendagen
Rotterdamse Dakendagen is een culturele instelling die creativiteit en een artistieke visie combineert met beleid, ontwerp, architectuur, ecologie en meer. Niet alleen in Rotterdam, maar in steden in heel Europa. Eén keer per jaar maakt het festival van het Rotterdamse 'daklandschap' een podium voor zowel de sociale, culturele, artistieke en ruimtelijke ambities van de stad en betrekt stedelingen bij de inrichting van de gebouwde omgeving.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen