Inspiration session Feedback Fruits: Studenten gaan actief aan de slag met online studiemateriaal

Datum
vrijdag 30 sep 2022, 10:00 - 11:00
Type
Algemeen
Locatie

Online via Zoom

Voeg toe aan agenda

Leer in deze interactieve workshop meer over tools van FeedbackFruits waarmee je studiemateriaal interactief kunt maken. Deze tools helpen studenten bij de voorbereiding voor colleges en ondersteunen de flip-the-classroom methode.

Wat is FeedbackFruits?

FeedbackFruits LMS-geïntegreerde toolsuite is een alles-in-één oplossing om de betrokkenheid en samenwerking van studenten in elke leeromgeving te vergroten. Deze tools stellen docenten en leerlingen in staat om synchrone en asynchrone leerervaringen te creëren voor elke behoefte.

Studenten gaan actief aan de slag met online studiemateriaal

Tijdens deze sessie ligt de focus op tools waarmee je studiemateriaal interactief kunt maken (activerend studiemateriaal). Deze tools helpen studenten bij de voorbereiding voor colleges en ondersteunen de flip-the-classroom methode. Ze stimuleren interactie tussen studenten, tussen studenten en de docent en tussen de studenten en het studiemateriaal. Doordat studenten zo meer actief leren, nemen ze de stof beter tot zich.

  • Interactive Document/Video/Audio: Stimuleer actief leren en help studenten om zich beter voor te bereiden door het studiemateriaal te verrijken met oefenvragen en interactieve discussies
  • Comprehension: Help studenten het lesmateriaal beter te begrijpen door ze te laten focussen op bepaalde onderwerpen tijdens het lezen van een tekst. Hierbij selecteren studenten stukken van de tekst en linken deze aan de verschillende onderwerpen.

Tijdens deze interactieve workshop krijg je een demo te zien van hoe de tools werken voor zowel studenten als docenten en heb je de mogelijkheid om zelf als student te ervaren hoe Interactive Video werkt. Uiteraard zal er ook genoeg tijd zijn om in te gaan op jullie vragen. 

We hopen jullie daar te zien!

Schrijf je hier in

Gerelateerde content

Inspiration session Feedback Fruits: Het faciliteren van (peer) feedback

Leer meer over (peer) feedback via Feedback Fruits in deze workshop!

Inspiration session Feedback Fruits: Introductie

Leer meer over Feedback Fruits in deze workshop!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen