Eerste editie alumni evenement Kunst- en Cultuurwetenschappen groot succes

Prof.dr. Pauwke Berkers in front of alumni at ACS Alumni Event 1 June 2023

Op donderdag 1 juni vond het eerste evenement voor alumni van Kunst- en Cultuurwetenschappen plaats. Het was fantastisch om onze oud-studenten terug te zien op campus voor een inhoudelijk programma gevolgd door een netwerkborrel in het Erasmus Paviljoen.

De avond begon met een warm welkom door programmadirecteur Onderwijs van de afdeling Kunst- en Cultuurwetenschappen, Koen van Eijck. Alumna Lisa Wolters, in 2011 afgestudeerd aan de masterspecialisatie Cultural Economics and Entrepreneurship en werkzaam als Impact Manager bij Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, nam ons mee in de wereld van impact maken. Ze vertelde gepassioneerd over praktische zaken, successen en uitdagingen met betrekking tot impactmanagement in de culturele en creatieve sector. Pauwke Berkers, hoofd van de afdeling Kunst- en Cultuurwetenschappen, sloot de avond af met een visie van de afdeling op impact. Hij nodigde daarnaast de aanwezige alumni uit om vooral contact op te nemen voor toekomstige samenwerking.

Na de inspirerende lezingen was er genoeg tijd voor onze alumni om bij te praten en (opnieuw) contact te leggen tijdens de netwerkborrel.

We kijken terug op een mooi evenement. Aan alle alumni (en medewerkers) die erbij waren: bedankt voor een geweldige avond!

MA CEE Alumna Lisa Wolters during her talk on working with impact
Meer informatie

Bezoek de ESHCC alumni website.
Wordt lid van de ESHCC Alumni Community op LinkedIn.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen