Lis Camelia en Palesa Mashigo te gast bij Feyenoord podcast '... Ken Je Dat Niet Horen Dan?'

Ken je dat niet horen dan podcast

ESHCC-promovendi Lis Camelia en Palesa Mashigo waren in april te gast bij de live Feyenoord-podcast ‘... Ken Je Dat Niet Horen Dan?’ in Theater Walhalla in Rotterdam. Tijdens deze uitzending gaan zij onder meer in op de vraag wat er nodig is om voetbalbesturen meer een afspiegeling van de samenleving te maken.

Lis en Palesa doen onderzoek naar diversiteit en inclusie in voetbal, onder supervisie van prof.dr. Jacco van Sterkenburg. Hun doel is voetbal inclusiever maken en een verandering teweegbrengen op de velden, maar vooral ook in de voetbalbesturen. Tijdens de liveshow noemt Palesa de MOOC (Massive Online Open Course) 'A Guide to Diversifying and Transforming Football Leadership' waar ze met Jacco aan gewerkt heeft. Hiermee geven ze inzicht in hun onderzoek en delen ze ervaringen van mensen uit de voetbalwereld. Verder gaat de podcast op zoek naar een geschikte vrouwelijke Feyenoord-bestuurder.

Benieuwd naar het gesprek met Lis en Palesa? Beluister de podcast hier. De promovendi zijn vanaf minuut 38 aan het woord.

Promovendus
Promovendus
Meer informatie

Podcast '... Ken Je Dat Niet Horen dan?'

MOOC 'A Guide to Diversifying and Transforming Football Leadership'

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen