In contact blijven

Students sitting by the pond

Update je contactgegevens

We hebben je contactgegevens nodig om je te informeren over nieuws en ontwikkelingen van de faculteit en de Erasmus Universiteit Rotterdam, of om je uit te kunnen nodigen voor evenementen.  

Zodra je afstudeert, wordt je automatisch lid van de ESHCC-alumnigemeenschap en de alumnigemeenschap van de Erasmus Universiteit Rotterdam.  

Om deel uit te blijven maken van deze alumnigemeenschappen, is het belangrijk om je gegevens bij te werken als je bent verhuisd (naar het buitenland) of als je je contactgegevens hebt gewijzigd. Dit kun je doen door dit contactformulier in te vullen. Je wijzigingen worden verwerkt in de database. 

Word lid van onze LinkedIn community!  

Word lid van ons alumni netwerk op LinkedIn en blijf in contact met mede-afgestudeerden van jouw studieprogramma en van de gehele faculteit. We houden je daarnaast graag op de hoogte van nieuws en evenementen op de faculteit, en delen hier interne- en externe vacatures.  

ESHCC Alumni Office

E-mailadres
alumni@eshcc.eur.nl
Kamer
M7-43 (Van der Goot building)
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062PA
Rotterdam

We horen graag van je! Stuur gerust een bericht als je in contact wilt komen met een ESHCC-docent of oud-studiegenoot, of als je de campus wilt bezoeken wanneer je in Rotterdam bent. 

Marloes van Hooijdonk
Alumni Relations Officer

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen