Kinderdagverblijf Partou

Baby's bij Partou kinderdagverblijf

Bij Partou voelt je kind zich direct thuis! Met leeftijdsgenootjes spelen en ravotten, zo ontstaan bij ons al vroeg de eerste vriendschappen. Samen maken we plezier. We bieden vele activiteiten, ook voor de allerkleinsten. Door middel van muziek, bewegen en natuurlijk lekker naar buiten naar onze leuke, ruime natuurtuin! Met onze speciale baby-activiteiten dagen we baby’s uit om actief te worden en spelenderwijs te ontdekken. Je kunt denken aan spelen met blokken, ballen of lapjes stof.

Als je kleintje groter wordt, kijken we ook naar de manier van praten, nadenken, problemen oplossen, fantaseren en omgaan met andere kinderen. Op welke leeftijd je kind ook bij ons binnenkomt, wij hebben een passend programma voor de ontwikkeling. We houden daarbij rekening met het dagelijks ritme van jouw kind. En je kunt alle avonturen ook nog eens volgen via onze eigen Ouderapp!

In een heerlijk rustige en autoluwe omgeving op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam, bieden we als enige hier al ruim 30 jaar opvang voor kindjes van 0 tot 4 jaar. We zijn gevestigd onder de aula in de Erasmus Building op campus Woudestein, ideaal dus voor jou als studerende of werkende ouder. Zo is je kindje altijd dichtbij! Je kunt tussendoor altijd even komen kijken, we hebben zelfs een aparte borstvoedingsruimte.

In de mooie, grote en lichte ruimtes krijgen de kinderen alle ruimte om zich te ontwikkelen. Onze pedagogische medewerkers vangen veel kinderen op van verschillende nationaliteiten. Zo wennen ook de kinderen die geen Nederlands of Engels spreken snel.

Meer informatie, inschrijven of eerst een kijkje nemen? Kom dan eens langs of kijk op onze website (zie button hieronder).

Website Partou

Contact informatie

Ruimte
Erasmus Building
Locatie
Campus Woudestein
E-mailadres
burgemeesteroudlaan@partou.nl
Telefoonnummer
+31 10 408 1149
Website
Website Partou

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen