Veiligheid

Nederland is één van de veiligste landen ter wereld

Nederland wordt als een veilig land beschouwd en is volgens de Global Peace Index van 2020 één van de veiligste landen ter wereld. Nederlandse bedrijven zijn goed vertegenwoordigd in de Dow Jones Sustainability Index. Nederland heeft een hoge levensstandaard.

Erasmus Universiteit hijst regenboogvlag

Rotterdam en EUR: LHBT-vriendelijk en tolerant

Rotterdam heeft een open en vriendelijke mentaliteit. Iedereen is hier welkom. Binnen de Erasmus Universiteit zorgt organisatie Erasmus Pride voor verbinding, representatie en versterking van de LHBT-community.

Voor mij is Coming-Outdag een dag die ons meer bewust maakt van mensen in de LGBTQ+ wereld en hun behoefte te kunnen zijn wie ze zijn.
Donovan Liauw

Nieuws over diversiteit en inclusie

Diversiteit & Inclusie
 • Arne van Lienden wint Best Paper Award

  Arne van Lienden heeft de Best Paper Award van Emerging Scholar gewonnen tijdens de ECREA-conferentie “Transnational Families and Media Practices".
  Portrait picture of Arne van Lienden
 • New minor Sports and Society

  De faculteiten ESHCC, ESE en Esphil hebben de nieuwe minor Sports and Society ontwikkeld voor Bachelor jaar 2 studenten.
  Female and male runner
 • Lise Zurné wint eerste ESHCC Societal Engagement Award

  De ESHCC Societal Engagement Award is ingesteld om de beste voorbeelden van maatschappelijke betrokkenheid binnen onze faculteit in de schijnwerpers te zetten.
  Portrait picture of Lise Zurné

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen