Trackeur biedt gerichte real time data

TRACKEUR is een nieuwe innovatieve tool waarmee zeer gericht data wordt verzameld. De innovatie zit in het real time verzamelen van gegevens met toestemming van de gebruikers van TRACKEUR.

Over TRACKEUR

TRACKEUR is een onderzoekstool in de vorm van een app. TRACKEUR is ontwikkeld door Erasmus Centre for Urban, Port and Transport Economics samen met Erasmus IT Development. TRACKEUR is ontwikkeld om op transparante wijze onderzoek te doen naar het gebruik van voorzieningen in de openbare ruimte. Denk hierbij aan onderzoek naar ruimtelijk gebruik van fietspaden, ov gebieden. Of hoe gebruiken toeristen de openbare ruimten in het centrum? Naar welke plekken gaan ze gekoppeld aan toeristische hotspots?

Welke data verzamelt TRACKEUR?

TRACKEUR verzamelt harde en zachte data. Harde data zijn de locatiegegevens, zoals: waar is de respondent tijdens de onderzoeksduur geweest? Zachte data is de informatie uit ingevulde enquêtes gedurende de duur van het onderzoek.

Waarom TRACKEUR?

TRACKEUR biedt de experts van Erasmus UPT de mogelijkheid om real time gericht onderzoek te doen. Zo kunnen zij volledig gevalideerde toepasbare onderzoeksresultaten presenteren. Dit betekent:

  • directe verdieping van kennis en data
  • gerichte oplossingen vanuit gevalideerd wetenschappelijk onderzoek.

Voor wie is TRACKEUR?

TRACKEUR is zeer geschikt voor overheden die gericht onderzoek wensen voor diverse vraagstukken, beleidsthema’s en toekomstscenario’s of visies. Maar ook bedrijven kunnen belangrijke inzichten verkrijgen via TRACKEUR.

Ook weten wat TRACKEUR voor u kan betekenen?

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen