Erasmus Governance Institute

Update Executive Education Erasmus Governance Institute

16 april 2020

Geachte bezoeker van onze website,

De gevolgen van het COVID-19 Corona virus raken vanzelfsprekend ook onze programma’s. Dat betekent helaas ook voor veel deelnemers en toekomstige deelnemers dat programma’s van EGI worden uitgesteld. Graag willen wij u hierbij een update geven van de door ons tot nog toe genomen maatregelen en een voorlopig vooruitzicht op de situatie in de komende maanden. EGI volgt het beleid van de Erasmus Universiteit wat betekent dat er in ieder geval tot 1 juni 2020 geen programma’s of modules plaatsvinden.

De kleinschalige programma’s van EGI worden georganiseerd in hotels in het midden van Nederland en niet op de campus van de Universiteit. Dat kan ons hopelijk ruimte bieden om na 1 juni onze programma’s te hervatten. Voor de lopende programma’s en modules informeren wij alle deelnemers en houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe data. De eerste voorwaarde daarvoor is vanzelfsprekend dat de gezondheid en veiligheid van de deelnemers voldoende gewaarborgd zijn en zowel het overheidsbeleid als het beleid van de Erasmus Universiteit hervatting van de programma’s toestaan.

Voor nieuwe programma’s kunt u zich nog steeds inschrijven. De gebruikelijke inschrijfprocedure is van kracht met als voorbehoud dat wij momenteel helaas geen concrete startdatum kunnen garanderen.

Ons team in Rotterdam werkt nu grotendeels vanuit huis maar is op de gebruikelijke manier bereikbaar om uw persoonlijke vragen over de programma’s te beantwoorden: egi.com@ese.eur.nl

Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en daarvan zal afhangen of en wanneer bestaande programma’s daadwerkelijk kunnen doorgaan en of nieuwe programma’s kunnen starten.

Wij bedanken eenieder voor haar/zijn flexibiliteit om met ons mee te denken over het opnieuw plannen van de programma’s en het geduld om met een nieuw programma te kunnen starten.

Wij wensen alle deelnemers en betrokkenen bij de EGI programma’s een goede gezondheid toe en hopen zo spoedig mogelijk met beter nieuws bij u terug te zijn.

Erasmus Governance Institute

Jan Stolker, directeur

Liesbeth van Laak, Program Manager

Executive Education
Erasmus Governance Institute biedt diverse Executive Programs en Masterclasses om jouw kennis te verdiepen.
Wetenschappelijk onderzoek
Relevante ontwikkelingen op het gebied van Governance
Impact Governance
Impact Centre Erasmus organiseert in samenwerking met het Erasmus Governance Institute het programma Impact Governance. Toezien met moreel kompas.
Data Analytics en kunstmatige intelligentie voor Commissarissen en Toezichthouders
De ontwikkelingen op het gebied van Data Analytics gaan razendsnel en hebben verstrekkende gevolgen voor de bedrijfsvoering. Welke rol spelen commissarissen en toezichthouders in het aanjagen én beheersen van Data Analytics en kunstmatige intelligentie?

Het Erasmus Governance Institute (EGI) organiseert diverse Programma’s en Masterclasses die (aankomende) commissarissen en toezichthouders ondersteunen in de uitoefening van hun taak. Daarnaast doet  EGI toegepast onderzoek naar relevante ontwikkelingen op het gebied van governance.