Erasmus Governance Institute

Update Executive Education Erasmus Governance Institute

Geachte bezoeker van onze website,

We zijn blij dat we met ingang van 1 juni de uitvoering van de modules van het Programma voor (Nieuwe) Commissarissen en Toezichthouders weer hebben kunnen hervatten! Met dank aan de locaties waar de modules plaatsvinden hebben; zij hebben de RIVM instructies overgenomen en Covid 19 beperkende maatregelen genomen. 

Voor nieuwe programma’sen masterclasses kunt u zich inschrijven.

Ons team in Rotterdam werkt nu grotendeels vanuit huis maar is op de gebruikelijke manier bereikbaar om uw persoonlijke vragen over de programma’s te beantwoorden: egi.com@ese.eur.nl

Met vriendelijke groet, Erasmus Governance Institute

Jan Stolker, directeur

Liesbeth van Laak, Program Manager

Executive Education
Erasmus Governance Institute biedt diverse Executive Programs en Masterclasses om jouw kennis te verdiepen.
Wetenschappelijk onderzoek
Relevante ontwikkelingen op het gebied van Governance
Impact Governance
Impact Centre Erasmus organiseert in samenwerking met het Erasmus Governance Institute het programma Impact Governance. Toezien met moreel kompas.
Data Analytics en kunstmatige intelligentie voor Commissarissen en Toezichthouders
De ontwikkelingen op het gebied van Data Analytics gaan razendsnel en hebben verstrekkende gevolgen voor de bedrijfsvoering. Welke rol spelen commissarissen en toezichthouders in het aanjagen én beheersen van Data Analytics en kunstmatige intelligentie?

Het Erasmus Governance Institute (EGI) organiseert diverse Programma’s en Masterclasses die (aankomende) commissarissen en toezichthouders ondersteunen in de uitoefening van hun taak. Daarnaast doet  EGI toegepast onderzoek naar relevante ontwikkelingen op het gebied van governance.