Masterclass Kunstmatige intelligentie

voor commissarissen en toezichthouders

De eendaagse masterclass ‘Kunstmatige intelligentie voor commissarissen en toezichthouders’ biedt inzicht in de rol die commissarissen en toezichthouders spelen in het aanjagen én beheersen van toepassingen van kunstmatige intelligentie. We bespreken waar u op moet letten en welke vragen u kunt stellen. Maakt het bestuur voldoende gebruik van de mogelijkheden? Worden de risico’s onderkend en voldoende beheerst? Is de governance bevorderend of belemmerend voor digitale innovatie? Hebben we de juiste mensen aan boord?

Na deelname aan deze masterclass bent u in staat om:

  • De strategische impact van kunstmatige intelligentie op het businessmodel, de concurrentiepositie en de bedrijfsvoering te overzien.
  • De mogelijkheden en de risico’s van kunstmatige intelligentie voor de organisatie in te schatten en daar gerichte vragen over te stellen.
  • Een oordeel te vormen over de effectiviteit van het leiderschap en de rol van de RvC/RvT met betrekking tot kunstmatige intelligentie.

Doelgroep

Deze masterclass is bedoeld voor commissarissen en toezichthouders, zowel in de private als de publieke sector. Specifieke ervaring met ICT of digitalisering is geen vereiste. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen