Programma Historicidagen 2022 bekend

Historicidagen 2022

Het sessieprogramma van de Historicidagen 2022 is bekend! De Programmacommissie heeft uit de ruim zestig ingezonden sessievoorstellen een afwisselend programma weten samen te stellen, dat ze met trots presenteren. De Historicidagen 2022 worden georganiseerd door het Koninklijk Nederlands Historisch Genootschap (KNHG) in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en vinden van 25 t/m 27 augustus 2022 plaats in Rotterdam. Het thema van dit jaar is Grenzeloze Geschiedenis.

BEKIJK HET PROGRAMMA VAN DE HISTORICIDAGEN 2022!*

*wijzigingen voorbehouden

Studentenambassadeurs gezocht!

De organisatie van de Historicidagen is op zoek naar studenenambassadeurs. Als studentambassadeur ben je onder andere verantwoordelijk om tijdens het congres te helpen met inschrijvingen, de registratiebalie te bemannen en bezoekers de weg te wijzen. Lees meer over studentenambassadeur zijn tijdens de Historicidagen.

Historicidagen 2022

De Historicidagen worden georganiseerd door het KNHG, de beroepsorganisatie van Nederlandse historici, en de geschiedenisafdeling van de EUR. Ze zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis. Door een breed spectrum aan lezingen, debatten en workshops pakken de Historicidagen problemen en uitdagingen aan op de frontlinie van historisch onderzoek en publieke debatten. Sleutelwoorden zijn o.a. netwerken, inspiratie, oriëntatie, carrière en ontspanning.

Het thema van de Historicidagen 2022 is Grenzenloze geschiedenis. Dit thema weerspiegelt de wijze waarop geschiedenis in Rotterdam wordt aangepakt: interdisciplinair, transnationaal en wars van denken in traditionele tijdsperiodes en andere klassieke ‘hokjes’.

Meer informatie

Bezoek de website van de Historicidagen.

Gerelateerde content

Kaartverkoop Historicidagen 2022 gestart

De kaartverkoop voor de Historicidagen 2022 is gestart. Koop je kaarten voor 1 juni en profiteer van €35 korting.

Oproep tot bijdragen geopend: Historicidagen 2022

Het indieningsformulier voor bijdragen voor de Historicidagen 2022 is opnieuw geopend.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen