Waarom deze studie

Dual Degree in Arts and Sciences

Heb jij een kunstzinnig of muzikaal talent? Snak je ook naar wetenschappelijke kennis? Kunst en wetenschap kun je nu combineren in de metropool Rotterdam. Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een samenwerking aangegaan met de Willem de Kooning Academie (WdKA) en Codarts en bieden de unieke kans aan om theorie en praktijk samen te brengen in een vijfjarig dubbele bachelor.

Wij geloven dat de wereld van vandaag trans-disciplinaire experts nodig heeft om de complexe en multidimensionale vraagstukken te benaderen. Je kunstzinnige opleiding zal de voordelen proeven van je wetenschappelijke kennis over kunst, media, cultuur en wetenschap – en vice versa: je wetenschappelijke kennis zal worden gedreven door jouw ervaring als kunstenaar. Je zult de markt binnen kunnen treden met elk diploma, maar je kunt beide studies ook integreren in je toekomstige carrière.

 

Een studie kiezen is knap lastig! Twijfel je nog over deze studie en wil je overzicht hebben? Ontvang een overzichtelijke digitale brochure van deze opleiding.

Brochure aanvragen
Nog niet helemaal zeker over je keuze? Vraag een brochure aan!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen