A first-class programme
International Bachelor Communication and Media (IBCoM)

Bachelor International Bachelor Communication and Media

Opleiding

Verken de mediawereld en haar politieke, economische en culturele impact, ga op uitwisseling en vervolg je studie in een aansluitende master of start direct een carrière in de communicatie.

Waarom deze opleiding?

De International Bachelor Communication and Media (IBCoM) op de Erasmus Universiteit voert een comparatieve, internationale benadering van communicatie- en mediastudies. Het IBCoM programma wordt uitsluitend in het Engels gegeven aan een diverse groep studenten uit alle hoeken van de wereld. Met uitgebreide mogelijkheden voor internationale uitwisselingen is IBCoM een uitstekende opstap naar geavanceerde studies of een (internationale) carrière in communicatie en aanverwante gebieden.

Carrièremogelijkheden

In de laatste zes jaar heeft IBCoM bewezen een beproefd programma te zijn dat afgestudeerden de beste kansen op de arbeidsmarkt biedt.

Officiële CROHO naam
Communication and Media
Programme name
International Bachelor Communication and Media